2777
2789

هفت هفته و ۲ روزم 

دیروز لکه دیدم چندتا قهوه ای پررنگ

سریع رفتم‌دکتر سونو شدم گفت مهم‌نیست بهم شیاف داد از دیروز ساعت ۲  و۳ دیگه لکه ندیدم فقط الان که میرم سرویس ببخشید اخر ادرارم یه قطره خیلی محو قهوه ای میاد انگار ترشح باشه داخلش دونه هاب قهوه ای باشه مثل زمانی که یک روز از پریودی گذشته و شاید یک قطره قهوه ای بیاد

یعنی شیاف اثر کرده یا نه؟میترسم قطعش کنم دکتر‌گفت لک ندیدی قطع کن اما اینو نمیدونم چیه

👩‍🏫

شیاف و استراحت اثر می کنه

دو سه روز دیگه اثرش رو میبینی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرخوداصلللا شیاف قطع نکن بعدم کم کم باید کم بشه شیاف تا قطع بشه،  منم لکه بینی داشتم حتی خونریزی ام داشتم دوسه بار ک راه رفتم و تو جاده بودم الان هشت ماهم هنوز شیا میزنم 

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
نگران نباش استراحت کن. نی نی هم به احتمال ۹۰ درصد پسره 😄

منم بهم گفتن پسره لکه بینی داری ولی ی گل دختر

ه نازه خداروشکر

عاشقانه هایت را پنهان کن مردم این زمانه به حسادت عادت دارند
سرخوداصلللا شیاف قطع نکن بعدم کم کم باید کم بشه شیاف تا قطع بشه،  منم لکه بینی داشتم حتی خونریز ...

ممنون گلم حالا تا ۲۷ ام‌که میرم پیش دکتر استفاده میکنم بازم ازش میپرسم ممنون عزیزم خداحفظش کنه

👩‍🏫

سلام دوست عزیز. منم اوایل بارداری شاید یکم هفته هام بالاتر از سما لود اینطور شدم البته برای من مایل به قرمز و خون بود و درد ام داشتم جفتم پایین بود و هماتوم داشتم رفتم دکتر شیاف داد و گفت استراحت کن شماهم  رعایت  کن پله اینا بالا پایین نرو زیاد خم و راست نشو و شیاف و استفاده کن انشالله چیزی نیست بسلامتی زایمان کنی