2777
2789

مجرد که بودم یک دختر قوی و مستقل بودم 

الانم توی جامعه بد نیستم .

اماااا همیشه فکرم پیش شوهرمه

همش دوس دارم باهاش وقت بگذرونم 

یه ذره حواسش بهم نباشه ناراحت میشم 

وقتی ام ناراحت بشم هیچ کاری دوست ندارم انجام بدم 

حتی حوصله غذا خوردن بدون شوهرمو ندارم ، صبر میکنم بیاد باهم بخوریم

هیچ تفریحی بدون اون بهم خوش نمیگذره 

روزایی که خونه هستم همش منتظرم زودتر بیاد خونه و از بس تو فکرشم به هیچ کاری نمیرسم . 

۱۲ ساله ازدواج کردیم .

شوهرمم بهم وابستس ولی خیلی خوب میتونه کنترل و مدیریت کنه و به بقیه کاراش برسه . 

اما من همه وقتمو هدر میدم :(

چیکار کنم بتونم خودمو کنترل کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اینکه هدف نداری. مردا میرن سرکار فقط رو‌کارشون متمرکز میشن هدف دارن تو زندگی. شمام اگ شاغل نیستی حتما دنبال کلاس هنری برو واسه خودت برنامه ریزی کن خودت بهتر میدونی ب چی علاقه داری. منم قبلا مثل شما بودم همش چشم ب ساعت بود ک کی میاد تمام فکر ذهنم فقط اون بود الان یه بخشی از ذهنم مال خودمه راضی تر هم هستم خداروشکر

خوش بخالت بهش وابسته باشی بهتره اتفاقا یک زندگی عشقولانه❤️

از اون نظرم درسته ولی شخصیت مستقلم رسما داره نابود میشه

دلم میخواد یه جوری باشم که کار سرجاش باشه زندگی سرجاش . مدیریت و خودکنترلی قوی داشته باشم .

واسه اینکه هدف نداری. مردا میرن سرکار فقط رو‌کارشون متمرکز میشن هدف دارن تو زندگی. شمام اگ شاغل نیست ...

من شاغلم عزیزم ، هدفم زیاد دارم و الان از همین اعصابم خورده که من اون همه هدف دارم ولی همش فکرم پیش شوهرمه :/

دقیقا مث منم منم خیلییییی وابستشم این حس ب بچهامم منتقل شده تا نیاد غذانمیخوریم جایی نمیریم روزای جمعه م ک خونه میمونیم ک بیشتر هموببینیم 

اینک خیلی خوبه بد نیس عزیزم 

منک خیلی دوس دارم اینجوریم 

حتی جاریمم اینجوریه

عزيزم حتما خودت رو مشغول يه كاري بكن چون اينطوري هم خودت اذيت ميشي هم اونو اذيت ميكني من اوائل از ...

اتفاقا من فکر میکنم اون خیلی خوشحاله که تونسته منو انقد وابسته خودش بکنه ! حس قدرت میکنه😂

شاغلم عزیزم 

الان من توی خونه هزار کار دارم ولی نشستم منتظر تا اون بیاد . آخه چرااااا

من شاغلم عزیزم ، هدفم زیاد دارم و الان از همین اعصابم خورده که من اون همه هدف دارم ولی همش فکرم پیش ...

خخخ پس هیچی دیگ. حالا منم یه وقتایی عشقم زیاد میشه میگم دعوا کن باهام کمتر دوست داشته باشم 😆اخه وقتی دعوات میشه نقاط ضعف طرفم میبینی

دقیقا مث منم منم خیلییییی وابستشم این حس ب بچهامم منتقل شده تا نیاد غذانمیخوریم جایی نمیریم روزای جم ...

آره منم اینجوری ام دقیقا

میدونی مشکلم اینه مجرد بودم فعال و مستقل و پر انرژی بودم . الانم تا حدی فعالم ولی دلم میخواد فعال تر بشم . کلی هدف دارم کلی ایده دارم ولییییی الان نشستم رو مبل منتظر که شوهرم بیاد بپرم بغلش 😐😄