لوس نشو عربزم من3تا بچه میخوام حتی اگرشده یواشکی وقتی تو خواب بودی! ههههه
خواستگارمه، شش ماهه با هم در ارتباطیم و خوانوادش هم اومدن خونمون رسماً خواستگاری کردن من هم به خودش جواب مثبت دادم دیگه مونده بله برون و توافق نهایی بین خانواده ها
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خیلی خیلی ابراز علاقه میکنه خیلی هم پسر غد ومغروریه میدونم که الکی نمیگه اما من نمیدونم چرا کامل ...
احساس میکنم( ح ش ری تش )بر بشریتش غلبه کرده
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
ظاهراً سنتی بود اما خودش خیلی سال پیش منو تو یع عروسی دیده بود و خوشش اومده بود اون موقع فکر میکرد نشون شده پسر داییم هستم پسر داییم پارسال ازدواج کرد خانوادش هم من بهش پیشنهاد دادن اونم از خدا خواسته قبول کرد
خیلی خیلی ابراز علاقه میکنه خیلی هم پسر غد ومغروریه میدونم که الکی نمیگه اما من نمیدونم چرا کامل ...
وا داره میگیرت خواهر دیگه چکار کنه باور کنی تو این گرونی😐😂
یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️