2777
2789
عنوان

این شوخی جنبه زناشویی داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2503 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حرف چرتی

حامله شدن باید با توافق دو طرف باشه.این یعنی یه مرد احمقه.

خدایا چرا ما رو گیر مردای فندوق مغز این مملکت انداختی آخه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

😐😐

به چه گناهی پوکر شدی؟

ببین قاعدتا ی حرفایی به شوخی هست ب نظرت الان ایشون گفته ۳ تا بچه باید ۳ تا بچه رو به دنیا بیاره خانومش؟

سیستم آقایون یجوریه که حالا جدا از اینکه بعضیاشون شهوت ران هستن یکی از ابزار هایی که میخوان ب خانوم ابراز علاقه نشون بدن اینه که بهشش کشش جنسی دارن و اینکه بچه دار شدن با خانوم رو دوست دارن منتهی خیلی مث خانوما ظرافت ندارن و شایدم یاد نگرفتن بچگی آنطور که باید بیانش نمی کنن

من به آینده امید دارم ؛ ببین هنوز امیدوارم..♡
خیلی خیلی ابراز علاقه می‌کنه خیلی هم پسر غد و‌مغروریه می‌دونم که الکی نمیگه اما من نمی‌دونم چرا کامل ...

چون خونوکه

خیلیم بی مزه و لوسه.من چنین چیزیو بشنوم حاضرم همسرمو آتیش بزنم تا دیگه این چیزا رو نگه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

متوجه ام ولی آدم قبل از ازدواج درست نیست یه سری حرفا بزنه من باشم بهم برمیخوره

اینا ۶ ماهه با همن

اتفاقا خیلی بهتر قبل ازدواج از نظر جنسی یا بچه متوجه بشی طرف چطوریه تا بعد عقد بفهمی و طلاق بگیری  و یکی از ابزار علاقه آقایون ک شاید جالبم نی ولی سیستمشون اینه و دست خودشون نی میخوان ب زن بگن من ب تو کشش جنسی دارم و خیلی دوست دارم بچه ازت داشته باشم و اینطوری میخوان بگن من دوستت دارم!سیستم جالبی نی ولی چه میشه کرد😅

دوست داره اینم ی شوخی بوده 

همسر منم از این حرفا میزد😅😂الان بشدت از انتخابش راضی‌ام😅🤷🏻‍♀️

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
به چه گناهی پوکر شدی؟ ببین قاعدتا ی حرفایی به شوخی هست ب نظرت الان ایشون گفته ۳ تا بچه باید ۳ تا بچ ...

ببین اینا هنوز تو عقدن

بزار ازدواج کنن بعد ابراز علاقه های مرد اینطوری شروع شه

مگه ابراز علاقه فقط با این موضوعاته؟

سرتاپاخزانیم،امادم‌ازشوق‌بهاران‌میزنیم:)🌿      "عقاید‌ساختگی،اسودگی‌ساختگی‌‌و‌شکننده‌هم‌در‌پی‌دارد"              «زندگی در نهایت همهٔ مارا می‌کشد!»         

خیلی خیلی ابراز علاقه می‌کنه خیلی هم پسر غد و‌مغروریه می‌دونم که الکی نمیگه اما من نمی‌دونم چرا کامل ...

انتظار  عشق  اساطیری  ک‌ نداری  تو شش ماه ....شوخی  قشنگی  نبود اما شوخی  بود اولی ک آوردی دو شب  ک نخوابید برا دومی باید التماسش کنی  ......اما خدایی  بچه  زیاد بیارید من پشیمونم 

ببین اینا هنوز تو عقدن بزار ازدواج کنن بعد ابراز علاقه های مرد اینطوری شروع شه مگه ابراز علاقه فقط ...

ولی من معتقدم تو نامزدی بفهمی طرف چند تا بچه میخواد یا از نظر جنسی چه شکلیه خیلی بهتر تا بعد رابطه و با ی بچه بفهمی و بهم بریزی 

۶ ماه زمان کمی ام نیست!

این حرف یعنی دوستت داره  یکی از نشانه هایی که نشون میده پسرا عاشق دختره هستن اینه که دوست دارن ...

یکی دیگه از جنبه های مهم دوست داشتنم اینه که خواسته ها شونو به دختره تحمیل نکنن. باید با توافق دو طرف باشه. باید دختره رو راضیش کنه... 

حتی شوخیشم قشنگ نیس

مگ اون میخواد 9 ماه حاملگی تحمل کنه؟ مگه اون قراره سه بار زایمان کنه؟ 

مگه اون قراره ب هر بچه سه سال شیر بده؟ 

مگه اون قراره صبحا بچه ها رو راهی مدرسه کنه؟ 

✨🪽🩵🐦🕊️ /https//:www.aparat.com/v/vic9o55