2777
2789

هشت دهم خیلیم پایین نیست فقط خودتو تقویت کن پیاده روی برو مکمل بخر بخور. امگا ۳ کپسول کوکیوتن اینا واسه تقویت خوبه. آجیل خام. فست فود و محصولات کارخانه ای هم نخور خوابتم تنظیم کن

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برا بارداری دومم ذخیره تخمدانم ۷ دهم بود دکتر سه ماه دارو تقویتی بهم داد وگفت اگه باردار نشدم باید برم آی وی اف ولی خدارو شکر ماه اول اقدام طبیعی باردار شدم ویک ماه دیگه پسرم دنیا میاد واقعا برام عین معجزه بود چون کیست هم داشتم وفقط یکبار تو اون ماه اقدام داشتم توکلتون به خدا باشه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

پیاز درمانی بزن نت انجام بده 

پودر فرتی بیوتیک خوبه 

هرروز سه تا قاشق عسل طبیعی با سیاهدونه بخور 

غذاهای کارخونه ای نخور 

شب ها زود بخواب بدون استرس 

ذکر بگو قرآن بخون از خدا کمک بخواه

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
گلی یادته تقویتی چیا بهت داد؟

قرص کو کیوتن ۱۰۰ قرص مولتی ویتامین خارجی با ویتامین ای 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن