2777
2789
عنوان

ن ا مزدم.

565 بازدید | 18 پست

دیگه خودتون میدونید نامزد کیه خخخخ د پسر.

پسری بشدت زبر زرنگ کاری  تلاشگر مسیولیت پذیر...منظم بی رفییق باز اهل نه دود نه مشروب.یکسال نیم باهمیم .قصدش ازدواجه راستم میگه.هرکی شرایط میفهمه ندیده تاییدش میکنه منتها مشکلی کع من دارم من اصلا تو این رابطه خوشحال نیستم اصلا نیاز های محبتی جنسی مالی منو رفع نمیکنه تو این مدت حتی یه کادو واسم نخرید حتی تولدم یادش نبود.پول واسه غدای بیرون میده خوراکی .ولی به خودش سختی نمیده بگرده یه جفت جوراب بخره..صد مدل تیپ عوص کنم اصلا متوجه نمیشه.تو این یکسال یه بارم نگفته دو س ت ددارم.تا اعتراصم میکنم .میگه من فکر رفاه اینده تو هستم فکر عروسی گرفتن جهیریه گرفتن واست.خود منو و نیازام نمییبنه فقط دنبال خونه. و ماشین  و ...هست.تا به رفتاراش اعتراص میکنم میگه لابد یه نفر دیگه تو زندگیته.نمدونم چکار کنم‌😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوستت دارم بهت نمیگه؟ تو هم نمیگی؟ 

میگه تو بای تو رفتارای من نشونه دوست داشتن ببینی نه تو پیام و کلام ..کارش سنگینه شبا زود میخابه همیشه اگر ساعت ده میخابید تو رابطه با من ده و نیم .میگه همینکه از خواب و استراحتم زدم یعنی دوست داشتن.کلا ادم کم حرفیع با من بیشتر حرف میزنه .میگه همین نشونه دوست داشته.منم چند بار گفتم جوابی نشنیدم حس کردم سبک شدم.

اگ از ازدواج باهاش حس خوشحالی نداری باهاش ازدواج نکن 

تو فک کن اصن پسره مدله ،پولداره ،خوش اخلاقه ،اصن جنتلمن، ولی وقتی واقعا از ته دل عاشقش نباشی هیچ وقت اونقدر ک باید خوشبخت نمیشی 

ولی یکی از دوستام شوهرش عاشقش بود خودش نمیخواستش مدام بهونه گیری میکرد خونه پسر رو تو شیشه کرد اشکش رو در میورد ولی پسره چون دوسش داشت تحمل کرد و یکاری کرد ک دختره الان از شدت وابستگی بهش داره افسرده میشه جوری حساس شده ک وقتی ی نیم نگاه ب ی خانوم بندازه گریش میگیره

خخخخ عجيبه مگه همچين ادمى هم داريم  ابجى ي وقت خدا نكرده سركارى نباشهه هااا  بش بگو خفت ...

خودش میخاست بیاد خاستگاریم.من خودم  اقوام نزدیکم فوت کرد گفتم تا یکسال نمتونم .پام صبر کرد و رابطه را قطع نکرد. تازه خودش همش ناراحته میگه تو منو علنی نمیکنی خسته شدم از دوستی پنهانی 

اگ از ازدواج باهاش حس خوشحالی نداری باهاش ازدواج نکن  تو فک کن اصن پسره مدله ،پولداره ،خوش اخل ...

من بهانه جو نیستم ولی خب خودش هی بهانه دستم میده اخه ادم باید تاریخ تولد فراموش کنه حالا فراموش کرد نباید جبران کنه.کلا محبت و عشق رو فقط تو کار کردن واسه خونه عروسی جهیزیه میبینه تا اعتراصم کنم میگع لابد پای یکی دیگه درمیانه.

هر چقد هم پول و رفاه داشته باشی ولی محبت نداشته باشی همشون هیچه بخدا باهاش حرف بزن بگو که نیاز داری ...

بارها بهش گفتم میگه محبت رو باید تورفتار دید وقتی من ایقد کار میکنم که رفاه داشته باشی یعنی محبت وقتی من ازت رابطه جنسی نخواستم که اسیب نبینی قبل رسمی شدن یعنی محبت .وقتی ادمو میبینه بعل خخخ بوس زیاد داره.ولی اصلا اینو واسه من کمه 

منطقی باهاش صحبت کن که دوسداری بهت توجه کنه و بهت ابراز علاقه کنه  خلاصع ک حرفاتو باهاش بزن قض ...

هزار بار زدم .باز همونه که هست تازه طلبکارم میشه میگه لابد یه نفر دیگه پاش در میانه.میگه من از سرکارم میزنم میام دیدن تو یعنی محبت ازت توقع رابطه جنسی ندارم یعنی محبت ....تلاش میکنم واسه اینده یعنی محبت.اخرشم میگه لیاقت تو بیشتر از چهار تا پیام محبت امیره محبت باید تو عمل ثابت کرد

شاید روحیه خشکی داره 🤷‍♂️

فکر کن من با دوستام رفتم بیرون یه بارم نپرسید کجا رفتین چی خوردین میگه اینا چیای بی ارزشی نیست هنوز تو این یکسال نیم نپرسیده چه رنگی دوس داری چه عدایی ...اصلا چی خوردی چی نخوردی....بعدم اعتراص کنم میگه میگه من از وقت خوابم و کارم میزنم بخاطر حودت نه شنیدن چیای بی ارزش