2777
2789
من دیگه حالم خوب نیست، امروز خیلی با من بد حرف زد، حس بدی به من دست داد. دلم می خواست زمین دهن باز ک ...

کاش همین حرفا بود شوهرم خانوادشو خیلی دوس داره ازشون حرف شنوی داره هرچی بگن نه نمیگه خونمون گذاشته واسه فروش که نزدیک مادرش خونه بخره مخالفم ولی به حرفام گوش نمیده خیلی میترسم نمی‌دونم چیکار کنم منصرف بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همین حرفا بود شوهرم خانوادشو خیلی دوس داره ازشون حرف شنوی داره هرچی بگن نه نمیگه خونمون گذاشته و ...

شوهر من هم همینه، بهش گفتم نه اونها برای تو رفیق پیری میشن نه فلانی مادر بچه هات. گفتم دعا کن روزی چشمهات به دست من نباشه که اونروز هزاران بار مثل امروز من طلب مرگ میکنی. نمیدونم چرا سرنوشت من اینجور شد با اینکه خیلی مهربون و آروم بودم قیافم بامزه بود تحصیلکرده بودم خانواده خوبی داشتم اما نفهمیدم این زندگی کفاره کدوم گناهمه

شوهر من هم همینه، بهش گفتم نه اونها برای تو رفیق پیری میشن نه فلانی مادر بچه هات. گفتم دعا کن روزی چ ...

چقد حرف دل منو زدی دختر همش میگم خدایا گناهم چی بود که لایق زندگی آروم نیستم آرامش ندارم 

چقد حرف دل منو زدی دختر همش میگم خدایا گناهم چی بود که لایق زندگی آروم نیستم آرامش ندارم 

از اینکه میگن به خاطر بچه ها تحمل کن، دیوانه میشم، خیلی سخته، هیچوقت خونه نیست به خاطر کارش، وقتی هست کلا پرخاش و بی احترامیه. امروز اونقدر بد حرف زد و بعد داد زد گوشی قطع کن بهت میگم گوشی قطع کن، حس کردنم زن خرابم مزاحمش شدم. چی بگم، بغض داره گلوم پاره میکنه اما چه کار میتونم بکنم

از اینکه میگن به خاطر بچه ها تحمل کن، دیوانه میشم، خیلی سخته، هیچوقت خونه نیست به خاطر کارش، وقتی هس ...

الهی گلم من خیلی بدتر از اینارو دیدم انقد که واسم عادی شده بی احترامی و قهر و دعواش توروخدا دلت پاکه دعا کن شوهرم منصرف بشه این اتفاق نیفته بریم نزدیکشون زندگیمو بهم میریزن خواهراش مادرش از ته دلتون هر کی خوند دعا کنید نشه بریم دور بمونیم 

الهی گلم من خیلی بدتر از اینارو دیدم انقد که واسم عادی شده بی احترامی و قهر و دعواش توروخدا دلت پاکه ...

فدای دلت بشم، میدونم چی میگی انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا هر چی تو دلتونه همون بشه.🌹

فدای دلت بشم، میدونم چی میگی انشاالله به حق خانم فاطمه زهرا هر چی تو دلتونه همون بشه.🌹

ممنونم گلم مهربونم امیدوارم شماهم هرچی از خدا میخایو بهت بده انقد دلم شکسته نمی‌دونم چیکار کنم