2777
2789
عنوان

مشکلم با خانومم سر نی نی سایت

1291 بازدید | 85 پست

تازه فهمیدم خانومم یک سال با گوشی خودش وارد نی نی سایت بوده همش یواشکی میرفت تو گوشی بهم میگفت دارم بازی می‌کنم بعضی وقتا  نت تموم می‌کرد با هزار فیلم و کلک میگفت برام نت بخر وقتی هم فهمیدم  بهم گفت دو هفته وارد شدم بعد گفت یک ماهه بعد فهمیدم یک ساله  من با نی نی سایت مشکل نداشتم با پنهان کاریش مشکل دارم وقتیم گفتم بده گوشی تو ببینم اصرار کردم نداد این کاربری هم من قبلا برا خودش نصب کردم بعد چند وقت دیگه گوشی منو گذاشت کنار  نمیدونم چی تو گوشیش بود که اصلا نمی‌خواست من ببینم الانم با هم قهر هستیم  میخوام یک جوری تلافی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایته برادر من 

نهایت چهارتا لیچار بار خانوادت کرده و بس🤣

بعضیا مثل سگ هار پاچه میگیرن                          منت بر سر بنده حقیر گذاشته و لایک نفرمایید.                                                                     با تشکر
به توچه لابد یه تاپیک زده نخواسته تو بخونی بشین سرجات تلافی کنم تو اگه راست میگی خودت اینجا چکار می‌ ...

اوه بدجور توپیدی بهش 😐

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اینک معلومه چرا نمیخاسته بفهمی

چون ی عالم تاپیکای :جاری خواهرشوهر مادر شوهرم زده بوده🤣🤣

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀