رفته با اونایی که ازمن بدشون میومد بدمو میگفتن صمیمی شده منم دیدم اینجوریه فاصله گرفتم ولی تو کلاس همش نگام میکنه بهش گفتم بیا آشتی کنیم قبول کرد ولی راضی نشد جاشو از پیش اونا عوض کنه الکی بهونه آورد ازت ناراحتم بعدا میام میشینم💔:)
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
آشتی کنیم ؟!!چرا خود تحقیری بازی درآوردی .باید خودتو سفت بگیری دختر
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
آشتی کنیم ؟!!چرا خود تحقیری بازی درآوردی .باید خودتو سفت بگیری دختر
فک نمیکردم برای آدمای دو روزه منو ول کنه
🦁💚🤍❤️دلم میخواهد به بعضی عقاید احترام بزارم ولی احترام به بعضی عقاید را توهین به شعور خودم میدانم. لطفا افراد مذهبی تو تاپیکم نیان و زیر پست های من نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏