یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوب نیس بگم ولی میگم برام مهم نیس کی چی میگه من خوب شغلش نیسان داشت باربر بود بخدا خیلی سخته خیلی سخ ...
ببین عزیزم اگه دست و بالش بسته اس زیاد پا پیچش نشو شاید تو فرصت زندگی کردن بهش ندی بزار خودشو پیدا کنه اون موقعیت ازدواجش هنوز نرسیده اما تو دختری بهترین موقعیت ها میاد سراغت دلت به حال هیچ پسری نسوزه هیچچچچچ پسری دلت فقط به حال خودت بسوزه ک به خاطر اون شاید موقعیت های خوبی رو از دست بدی ک اخرش جز پشیمونی چیزی برات ندارهج
ببین عزیزم اگه دست و بالش بسته اس زیاد پا پیچش نشو شاید تو فرصت زندگی کردن بهش ندی بزار خودشو پیدا ک ...
برام مهم نیست موقعیت میخوام چیکار آدم حسرت به دل میمونه من برام پول ماشین مهم نبوده نیس خدایی چ قدر میخوام عمر کنم ی بار زنده ام ی بار عاشقم میشم حس دارم ب طرف ولی وقتی نشه فرقی با مرده ندارم