2777
2789
میشه فقط بگین چندسالتونه؟!

من ۱۸ سالمه شاید بگی سنم کمه ولی ربطی ب سنم نداره توی زندگیم مشکلات زیاد داشته ام دختر های همسن من طرز فکر شون با من فرق داره ولی من تنها چیزی ک دنبالشم آرامش بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه فقط بگین چندسالتونه؟!

میدونیدآدم توی سنی ک داره فقط تو همون سن دلش اون کارو میخواد اون چیزی ک میخواد دوس داره داشته باشه 

وقتی بهش نرسی دیگه نمیخوای ش 

منم فقط ی بار بدنیا میام ی بار زندگی میکنم ولی خدایی دوسش ندارم چون نشده هیچ وقت 

من ۱۸ سالمه شاید بگی سنم کمه ولی ربطی ب سنم نداره توی زندگیم مشکلات زیاد داشته ام دختر های همسن من ط ...

نه اصلا نگین به سنم ربط نداره چون دقیقا به سنه مربوط به مشکلات زندگی نیست

من الان تو سن۳۰سالگیم سن ۰۳سالگی برای یه دختر پر از تجربه و پختگیه ایشالله اینو همیشه از من به یاد داشته باش ک یه روزی یه دختری همچین حرفی بهم زددختر خاله ای من ۱۹سال داشت خیلی ثروتمند هستن خیلی همیشه میگفت پول و زندگی واسه من مهم نیست ،این با پسری اشنا شد که از لحاظ مالی خیلیی پایینتر از دختر خاله من بودنن باباش قبول نکرد دختره فرار کرد با پسره دو سال زندگیشون در عشق و عاشقی غرق بود اما بعدا ک دختر بزرگ شد همه چیز رو میفهمه الان پای طلاق هستن الان همون پسره به چشم دختر خالم یه موجود بی ارزشه برای اینکه پسره نمیتونه رفاه دختر خالمو تامین کنه شروع کرده به طلاق گرفتن سن ک بیشتر میگذره کلا دیدگاها عوض میشه بزارید ۲۰سال به بالارو تجربه کنید اون موقع میفهمید چی میگم

میدونیدآدم توی سنی ک داره فقط تو همون سن دلش اون کارو میخواد اون چیزی ک میخواد دوس داره داشته باشه&n ...

گلم خیلی اشتباه میکنی خیلی این طرز فکر ادمو نابود میکنه همه یه بار به دنیا اومدن زندگی حال رو نبین اینده رو ببین پس فردا میخوای خونواده تشکیل بدی بچه دارشی ،یه اشتباه کوچیک زندگی رو زیر رو میکنه سعی نکن همه چیز و تجربه کنی سعی کن از اشتباهات دیگران درس زندگی بگیری چون هیچ اشتباهی رو نمیشه پاک کرد لکش تا ابد میمونه تو زندگیت

من نمیدونم شما کی هستینو چیکاره اما شاید اینارو کسی بهتون نگفته ،دخترای خیلی زیادی دیدم که میگن ما اون موقع نمیفهمیدیم چرا اگاهمون نکردین،من وظیفه ی انسانیم دونستم ک بهت بگم هر چیزی رو ساده نگیر هر چیزی امتحانش نکن گلمم هیچ اشتباهی پاک شدنی نیست همین فکرتو ذهنتو محدود نکن نگو فلان چیز مهم نیست من دختر قانع هستم میسوزمو میسازم اینا از یه سنی به بعد برات بی مفهمومه همین از یه سنی به بعد عقل بر دختر حاکم میشه احساسات میره پی کارش

من نمیدونم شما کی هستینو چیکاره اما شاید اینارو کسی بهتون نگفته ،دخترای خیلی زیادی دیدم که میگن ما ا ...

احسنت به شما چقدر دلسوزانه وقت گذاشتید و گفتید

ای عشق همه بهانه از توست....
من نمیدونم شما کی هستینو چیکاره اما شاید اینارو کسی بهتون نگفته ،دخترای خیلی زیادی دیدم که میگن ما ا ...

درسته ولی خوب من توی زندگیم دوس داشتم آرامش داشته باشم ک نداشته ام همین 

از امشب سعی میکنم کمتر بهش پیام بدم بهشم چیزی نمیگم ولی خودش میفهمه میدونم 

دوسم داره ولی پسر ها راسته خدایی از ی جا ب بعد سرد میشن 

ب هر حال زندگی همینه سختی زیاد هست 

آدم باید بتونه از پسش بر بیاد

احسنت به شما چقدر دلسوزانه وقت گذاشتید و گفتید

چون همه ی اینارو دیدم هم تو خودم هم تو اطرافم از این موردااا خیلیییی پره پر ،فقط خواستم بهشون بگم زندگی فرایند کوتاهی نداره همین الانشو نبینه چشماشو باز کنه برا زندگی هرکسی دوست داره همون لحظه هر کاری بکنه لذت ببره اما هرکاری عاقبت و اخر داره 

چون همه ی اینارو دیدم هم تو خودم هم تو اطرافم از این موردااا خیلیییی پره پر ،فقط خواستم بهشون ب ...

دقیقا همینطوره که گفتید، زندگی فرازو نشیب زیاد داره

ای عشق همه بهانه از توست....
درسته ولی خوب من توی زندگیم دوس داشتم آرامش داشته باشم ک نداشته ام همین  از امشب سعی میکنم کمت ...

اگه اینو دوست داری تو زندگیت ارامش داشته باشی اون میاد سراغت این یه قانون جذبه

سرد میشن چون هدفی نداره 

اما هدف باشه سفت و سخت میچسبه 

یه سیاست هم داشته باشه هیچ وقت دوست داشتنو وا ندی واسه کسی ک هنوز وارد زندگیت نشده