2777
2789
عنوان

رابطتتون با خواهرتون چطوره با هم خوب هستین یا لج هم

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سنتونم کمه..مخصوصا خاهرت..من تو اون سن خیلی پرخاشگر بودم کلا فازم متفاوت یود از همه الانم هستم 😂😂

جدی؟من خواهرم خیلی دوست دارم اما پرخاشگر شده این خودش بیشتر اذیت می‌کنه چون بقیه بیشتر ازش انتقاد میکنن 

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
از زد و خورد بگیر تا تیکه انداختن😕😂

چراااااا

چند سالشه مگه؟ 

گناه داره نزنش دیگه 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

باهم خوب بودیم ولی رفته بودم خونه پدرم قهر از اولش بامن بد رفتار کرد باهم بحثمون شد بعدش خواستم دوباره عادی شیم باهم ولی اون اصلا محلم نمیداد تواون مدتی ک خونشون بودم. از وقتی برگشتم خونه خودم باهم حرف نزدیم

..
جدی؟من خواهرم خیلی دوست دارم اما پرخاشگر شده این خودش بیشتر اذیت می‌کنه چون بقیه بیشتر ازش انتقاد می ...

ببین تو این سن خیلی عادیع.مخصوصا وقتی  همه ازت انتقاد کنن..تو سعی  کن درکش کنی رفیقش باشی..نخاه ک عوضش  کنی..باید ب یچیزایی  زمان داد

توچنان شجاع وساکتی که فراموش کردم رنج میکشی
منو خواهرم همو دوست داریم ولی احساس میکنم ازم دوره بیشتر با دخترخالم اوکیه تا من منم ازین بابات احسا ...

شاید چون سنت کمه عزیزم و دختر حالت از تو سنش بیشتره 

نگران نباش حتی اگه باهاش دوستم باشه اون جای تو را نمیگیره 

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
شاید چون سنت کمه عزیزم و دختر حالت از تو سنش بیشتره  نگران نباش حتی اگه باهاش دوستم باشه اون ج ...

راس میگی..ادم بزرگتر  ک بشه میفهمه اینچیزارو..منم سن کم با همه اوک بودم بجز  خاهرم..الان هیچکدومشون نی  فقط  خاهر هس

اینده من و اونم همین میشه💀

شک نکن..من و خاهرم خیلی متفاوتیم از  همه نظر..ولی یجورایی  درو تخته شدیم..ن من تونستم اونو عوض  کنم ن اون منو..البته اون بیشتر شبیه من شد..ولی خداروشکر  دیکه باهم دعوا نداریم