2777
2789
عنوان

رابطتتون با خواهرتون چطوره با هم خوب هستین یا لج هم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 61 پست

من و خاهرم کوچیکتر ک بودیم اصلا سازگار نبودیم..ولی الان عالی هستیم.رفیقیم ..البته گاهی پیش میاد بپریم ب هم.ولی جونمون ب  هم بستس

توچنان شجاع وساکتی که فراموش کردم رنج میکشی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقشونم. خیلی دوستشون دارم. یه خواهرم برام مادری میکنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

یدونه خواهر دارم خیلی خوبیم من پسرم تک فرزنده ولی با پسر خواهرم که یک سال بزرگتر از پسرمنه عین داداش بازی میکنن

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

منو خواهرم همو دوست داریم ولی احساس میکنم ازم دوره بیشتر با دخترخالم اوکیه تا من منم ازین بابات احساس بدی دارم خیلی نمیدونم چه کار کنم باهم صمیمی شیم 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚

اون با من خیلی لج میکنه

حتی میزنه

ولی من خوبم باها‌ش

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
منم خیلی اذیتش میکنم ولی واقعا دوستش دارم و نمیتونم اذیتش نکنم :)

از چه لحاظ اذیتش میکنی؟ 

چیکارش میکنی مثلا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...