2777
2789
عنوان

رابطتتون با خواهرتون چطوره با هم خوب هستین یا لج هم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 61 پست
ولی ناموسا تا گیر نده بهم کاریش ندارم 😕 ۱۰

😂😂😂😂😂

برا ما برعکسه 

8_9 سالشه، از بچگی تا الان به خدا هیچوقت اذیتش نکردم ولی برعکس من از اول بچگی هی منو اذیت میکرد کرماشو رو من میریخت. الانم با اینکه بزرگترم ولی اون منو میزنه تاحالا نزدمش من. 

ولی کلا تو ام خیلی کرم نریز مخصوصا الان تو سن حساسیه یکم بیشتر محبت کن و بهش توجه کن اینا تاثیر داره توی آینده. میگم مخصوصا این سنی که الان هست نوجوونی خیلی سن حساسیه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو این سن خیلی عادیع.مخصوصا وقتی  همه ازت انتقاد کنن..تو سعی  کن درکش کنی رفیقش باشی. ...

مرسی عزیزم از راهنماییت ....تو خواهر بزرگتر هستی یا کوچیکتر؟

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
نوجوون منم نهههه اون🤧😂

چند سالته مگه

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
۱۸

دیگه پیر شدی خبببب نوجوون نیستی که

منم با خواهرم خوب نیستم 

در اصل اون مشکل داره چون یه دختره به شدت خودپرست و خودشیفته است که جز خودش نه به کسی اعتماد داره نه دلسوزی میکنه نه به کسی اهمیت میده. 

من از وقتی ازدواج کردم خیلی سعی کردم بهش نزدیک بشم ولی اون اصلا مایل نیست و روی خوش به هیچکس نشون نمیده 

منم دیگه ولش کردم 

منم با خواهرم خوب نیستم  در اصل اون مشکل داره چون یه دختره به شدت خودپرست و خودشیفته است که جز ...

خیلی بده..کارخوبی  کردی...این مشخصه عوض نمیشه..چی بگم..امیدوارم ک ادمای خوبی  وارد زندگیت بشن ک جای خالی خاهرتو برات پر گنن

توچنان شجاع وساکتی که فراموش کردم رنج میکشی
خیلی بده..کارخوبی  کردی...این مشخصه عوض نمیشه..چی بگم..امیدوارم ک ادمای خوبی  وارد زندگیت ...

بخدا دلم ازش خون خیلی 

مثلا با شوهرم میریم خونه بابام . بعد به شوهر من سلام نمیده . 

بخدا شوهرم خیلی معرفت داره که هیچی نمیکه . 

بعد یه بار بهش گفتم خیلی کار زشتی میکنی که سلام نمیدی بعد فکر میکنی چی میگه؟ میگه من همینجوری ام. 

حالا خواهرم کم سن و سال هم نیست . سی سالشه.

این تازه یک نمونه از رفتارهای زشتشه . 

همش به خودش میگه من باهوشم من ابغه ام من خیلی خاصم و با بقیه فرق دارم . در صورتیکه نه هنری داره نه شغل و درآمدی داره ، صبح تاشب توی خونه میخوره و میخوابه

بخدا دلم ازش خون خیلی  مثلا با شوهرم میریم خونه بابام . بعد به شوهر من سلام نمیده .  ...

ببخش  ک رک میگم خاهرت بیشعوره..بیشعوری  هم دست خود ادم نی ینی  تو ذاتشه و توجیهی نداره..سعی  کن بش فک نکنی  خیلیا هستن ک با خاهراشون رفت و امد ندارن

ببخش  ک رک میگم خاهرت بیشعوره..بیشعوری  هم دست خود ادم نی ینی  تو ذاتشه و توجیهی ندار ...

درست میگی عزیزم 

منم تصمیم دارم دیگه محلش نزارم . 

قبلا خیلی بهش محبت میکردم . مثلا میبردمش رستوران یا براش خرید میکردم یا مثلا کادو بهش میدادم بعد دیدم اینا همش یک طرفه است و خواهرم چه براش انجام بدم چه ندم فرقی براش نداره . منم دیگه کاری بهش ندارم 

ولی قلبا خیییلی دلم یه خواهر دلسوز و مهربون میخواست که باهم میکفتیم و میخندیدیم و درددل میکردیم

درست میگی عزیزم  منم تصمیم دارم دیگه محلش نزارم .  قبلا خیلی بهش محبت میکردم . مثلا ...

امیدوارم ی ادم خوب همونطوری  ک میخای بیاد تو زندگیت..قرار نیست همه رابطه های خوب خونی باشن..من واقعا ادماییو دارم تو زندگیم ک خونی نیستن ولی واسشون میمیرم..خونی هم دارم ک چندساله خبری از  هم نداریم و ب خونمون تشنه ن..و اینچه واس هر ادمی همونقد بزار  ک واست میزاره.اینا عادت ندارن بدتر هارمیشن