2777
2789
عنوان

کنترل غرایز توی نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 105 پست
باشه ما روانی هستیم شما سالم😐

الان اگه يه اقا به يه هم جنسمون توهين كنه چقدر ناراحت ميشيم؟ همونقدرم اونا ناراحت ميشن خب

هر دومون انسانيم با ٢ جنس متفاوت كه توهين به هركدومش توهين به انسانيته

میشه برام دعا کنی امسال بخاطر تلاشهام موفق شم؟  
ببین خیلی طبیعیه حست من دانشجوی روان شناسیم حسی ک داری با توجه به سنت کاملا نرمال و البته گذرا هست ...

سعیمو میکنم

خیلی ممنونم 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون زمان هایی که تنهایی بیکاری درسته ؟ تایمت ازاده

تایمم خیلی پره 

اما اولین تایم آزادم که برسه ذهنم درگیر میشه

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
کتب روانشناسی رو ظاهرا مطالعه نفرمودین، فقط یه جیزی شنیدین رشد شاخصه داره اصلا سن مشخص نمیشه تعیین ...

من خودم دانشجوی روان شناسی هستم و یک درس مختص با ریشه یابی و نحوه مقابله با کودک همسری داریم

حتما مطالعات شما خیلییی بیشتز بوده ک انقدر قاطعانه صحبت میکنید نسبت ب انتقادات هم گارد میگیرید🙏

نگران اونا نباش هیچ تاثیری براشون نداره. 

عه نكنه مردي شما كه بجاي اونا هم حرف ميزني؟!

حتي اگه تاثيري هم نداشته باشه روشون شما داري به جنس پدر خودت كه هيچ،انسانيتتم توهين ميكنه

كاش يكم بزرگ شيد...

عزیزم منم این دوران رو گذروندم، الان که سی سالم هست و بهش فکر میکنم میبینم همش از تنهایی بود و ارتباط گرم با خانواده نداشتن،ولی خداروشکر هیچ وقت با جنس مخالف ارتباط نگرفتم، چون با اینکه احساس تنهایی میکردم ولی انگار توی همون سن برام واضح بود این رابطه ها منو به جایی نمیرسونه و بدتر آسیب میبینم، همیشه خودم رو سرگرم میکردم،تا وقتی درس داشتم درس میخوندم وقتایی هم که درس نداشتم با تلوزیون،کتابای متفرقه، وقتم رو میگذروندم، الان اکثر کتابایی توی خونه داشتیم من حداقل یه بار خوندمشون، حتی یه وقتایی مامانم خونه نبود میرفتم خونه رو گردگیری و تمیزکاری میکردم، دعاهایی که برای هر روز هست رو میخوندم، قرآن دعا توسل زیارت عاشورا، کلا سعی میکردم کارایی کنم که حس خوبی داشته باشم،الانم واقعا حس خوب و لذت بخشی دارم وقتی فکر میکنم به اون احساسای تنهاییم غلبه میکردم و وارد رابطه غلط نشدم،توکلت به خدا باشه درسات رو بخون و مطمئن باش اینا همه زود گذر هست،خدا هم کمکت میکنه

من اصلا تو مخیله م نمیگنجه تو این سن و حتی بالاترش بحث نیاز جنسی مطرح باشه

شاید زمان ما محرک‌ها کمتر بود و بچه ها درگیرش نبودن

اون زمان عکس و فیلم و .... نبود اصلا.لااقل برای امثال من رابطه با جنس مخالف ، در روابط عاطفی و هم صحبتی خلاصه میشد

عه نكنه مردي شما كه بجاي اونا هم حرف ميزني؟! حتي اگه تاثيري هم نداشته باشه روشون شما داري به جنس پد ...

شما بزرگ بشید😂😐هی گیر دادین ب جمله ام، من ب شوخی ب اسی گفتم تا زیاد خیالبافی نکنه و ب درس توجه کنه

عزیزم منم این دوران رو گذروندم، الان که سی سالم هست و بهش فکر میکنم میبینم همش از تنهایی بود و ارتبا ...

چقد قشنگ توضیح دادین واقعا ممنونم ازتون

درست میگید 👌🏻👌🏻👌🏻

شما بزرگ بشید😂😐هی گیر دادین ب جمله ام، من ب شوخی ب اسی گفتم تا زیاد خیالبافی نکنه و ب درس توجه کنه

من اولش به شوخي خوندمش ولي بعد ديدم با يكي خيلي با گارد صحبت ميكنين و انگار جدي بودين