2777
2789
عنوان

کنترل غرایز توی نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 1561 بازدید | 105 پست
بابا این بنده خدا نیاز جنسی نداره که داره از نیاز عاطفی حرف میزنه.بچه تو این سن درکی از نیاز جنسی ن ...

البته درک که دارن اما درست میگید 

من مشکل عمده ای که دارم نیاز عاطفیه

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
منم بخدا من 19سالمه تاحالا دلم نخواسته  گاهی اوقات میترسم که بی احساس باشم    

من بی احساسم والا🤣😂

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم. منم این روزا رو گذروندم 

هیجاناتت رو تخلیه کن. ورزش رو دست کم نگیر 

وقتت رو پر کن تا میتونی. انواع کلاسا رو برو 

الان زمان طلاییه توعه. ازش استفاده کن و خودتو رشد بده 

روزایی که درس میخونم فکرم کمتر مشغول میشه روزای تعطیل بیشتر اینجوری میشم😂

ببین خیلی طبیعیه حست من دانشجوی روان شناسیم

حسی ک داری با توجه به سنت کاملا نرمال و البته گذرا هست ینی یعد ی مدت کمتر میشه

تا میتونی خدتو مشفول نگع دار درس بخون ورزش کن زبان یاد بجیر بذاز ذهنت درگیر شه و وقت واسه فکر کردن ب اون نیازه نداشته باشی

اخ اخ دقیقا تو سن حساسی هسی همه دارن  من قصر در رفتم از اون سن مخصوصا حالا هفتم ب هشتم غاجعس س ...

معضل خیلی مزخرفیه باید واقعا عاقل باشی 

آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.                    بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 
بله 16 کودک همسری محسوب میشه تو کتب روانشناسی زیر 18 کودک همسریه

کتب روانشناسی رو ظاهرا مطالعه نفرمودین، فقط یه جیزی شنیدین

رشد شاخصه داره

اصلا سن مشخص نمیشه تعیین کرد

چند تا مولفه رو باید جمع بندی کرد

میفهمم. منم این روزا رو گذروندم  هیجاناتت رو تخلیه کن. ورزش رو دست کم نگیر  وقتت رو پر ک ...

واقعا سعی میکنم زمانم رو پر کنم اما این نیاز روی روحیم تاثیر گذاشته یه خورده به هم ریختم