2777
2789
عنوان

نوزادم شیر نمیخوره چیکار کنم

139 بازدید | 10 پست

دخترم یه ماهشه موقع شیر خوردن بعد از اینکه چند دقیقه سینه گرفت سینه رو بیرون میده دوباره نزدیک دهنش میزارم دهنشو باز میکنه و خیلی دستوپا میزنخ و هیجان داره ولی سینه رو یه لحظه میگیره و بیرون میندازه و هی تکرار میکنم همینجوره بعضی وقتاهم قاطی هیجانش گریه میکنه کسی تجربه مشابه داره نمیدونم مشکل چیه باید چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم این جوری بود رفلاکس داشت کلا سینه رو ول کرد شیر خشک م به زور می خوره 

هیچ راه حلی نداره  که بتونم کمکش کنم انگار دست خودش نیس گشنشه ولی نمیتونه بخوره

رابط سینه بگیر شاید کمکت کنه

همیشه اینطوری نیست مثلا توی روز شاید دوبار اینجوری شه شبا بیشتره بعد تقریبا ۱۰دقیق شیر خوردن اینجوری میشه اولش هیچ مشکلی نداره 

غذای شور دوغ ترشی سبزی خام.فست فود پنیر نخور.من یک بار یک مشت تخمه خوردم تا ۲۴ ساعت همین کار رو میکرد بعدش دقت کردم فهمیدم زرشک پلو با مرغ خیلی دوست داره سینم رو میگرفت ول نمیکرد.جگر هم دوست داشت. اینارو که گفتم نخور ببین چطور میشه.

یعنی بخاطر طعمه شیره؟

برای من اینطور بود غذای مادر خیلی مهمه.دکتربهم گفته بود حتی میوه هم نباید زیاد خورد.خیلی سخت بود من تا۶ماه رعایت میکردم هردو بچه هام شب تا۵صبح میخوابیدن ۵بیدار میشدن شیرشون میدادم دوباره تا۹ میخوابیدن از دوماهگی هم شبی۸ساعت یک پشت میخوابیدن دکتر تعجب میکرد اما میگفت جون هر ماه ۳سانت رشد قدی دارن وبین یک تا یک ونیم کیلو اضافه میکنن بزار بخوابن اماخودم خیلی چیزا دلم میخواست نمیخوردم ۶ماهه که میشدن غذارو براشون شروع میکردم خودم هم شروع میکردم هفته ای یکی از ممنوع هارو اضافه میکردم اول از همه هم پنیر که خیلی دلم میخواست بخورم