2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی ژانومه کسی داره؟

456 بازدید | 14 پست

مدل چری ۳۹۹ ژانومه کسی داره؟ این مدل قدیمیه ؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

سلام 

اره عزیزم داره ولی مدلش رو نمیدونم 

مامانم قدیم برای جهیزیم خریده بود😅 ژتون داخلیه 

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
سلام  اره عزیزم داره ولی مدلش رو نمیدونم  مامانم قدیم برای جهیزیم خریده بود😅 ژتون داخلی ...

سلام گلم آخه مدلاش زیاده میخوام ببینم چری ۳۹۹ چطوره؟

❤️❤️ هنرهای دستی زیبای من😍😍 پیج روبیکا و اینستا گرامم : gilani_baft@                                و پیج دومم: honarenamad_sticker@

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام گلم آخه مدلاش زیاده میخوام ببینم چری ۳۹۹ چطوره؟

عزیزم ژانومه ۸۰۲ بود دیگه نمیدونم فرق میکنه یا نه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
عزیزم ژانومه ۸۰۲ بود دیگه نمیدونم فرق میکنه یا نه

آره عزیزم یکی از مدلهای ژانومه ۸۰۲ هست 

آره عزیزم یکی از مدلهای ژانومه ۸۰۲ هست 

یکبار پارسال اومدم امتحانش کنم پارچه زیرش تکون نمیخورد منم گذاشتمش کنار

اما یه مدلم بود ژتون جدا داشت هر شکلی  اردک ستاره گل اونو مامانم فروخت میگفت زود خراب میشه

یکبار پارسال اومدم امتحانش کنم پارچه زیرش تکون نمیخورد منم گذاشتمش کنار اما یه مدلم بود ژتون جدا دا ...

ولله آدم نمیدونه چه مدلی بخره کلی پول میدی بعد میبینی به درد نمیخوره😐

ولله آدم نمیدونه چه مدلی بخره کلی پول میدی بعد میبینی به درد نمیخوره😐

چرا قرمز شدی؟🤪🤣🤣 

رنگ پروفایلت عزیزم

آها عصبانیم😂😂 نمیدونم از کی بپرسم😡😡😡😡😂😂

آها عصبانیم😂😂 نمیدونم از کی بپرسم😡😡😡😡😂😂

الان دقیق سوالت چیه عزیزم 

من قراره یه اقایی بیاد برامون سرویس کنه و توضیح بده اینا هر چند مدت یکبار نیاز به سرویس دارن

الان دقیق سوالت چیه عزیزم  من قراره یه اقایی بیاد برامون سرویس کنه و توضیح بده اینا هر چند مدت ...

میخوام بخرم مدل چری 399  نمیدونم خوبه یانه؟ نمیدونم قدیمیه یا جدیده؟ قیمتشم گفت ۷۵۰۰ نمیدونم گرون گفته یا نه؟

میخوام بخرم مدل چری 399  نمیدونم خوبه یانه؟ نمیدونم قدیمیه یا جدیده؟ قیمتشم گفت ۷۵۰۰ نمیدونم گر ...

توی دیوار نگاه کن قیمتارو 

از چند نفر فروشنده هم زنگ بزن بپرس

توی دیوار نگاه کن قیمتارو  از چند نفر فروشنده هم زنگ بزن بپرس

هر کی یه چیزی میگه😐😐