2777
2789

میشه بگین علائمش چی بوده؟؟؟

پسرم پریشب یهو اسهال استفراغ گرفت 

دیشبم تب کرد یبار

یکم پیش دیدم دوباره تب کرده 

نفسکم تو بند دل منی  بی شک جان منی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمو‌ بردیم دکتر بخاطر تبش سه تا آمپول زد خوب شد 

ضعيفه نبوده ايم ، اگر سالها ديديم و ديده نشديم ، اگر سالها قصد کرديم و راهي نشديم ، اگر سالها بي دريغ مهر ورزيديم اگر سالها پا به پا دويديم ، اگر زير بار ، شانه ساييديم و خم به ابرو نياورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، اگر حتي ياد نگاهي دلمان را به ضعف انداخت ، اگر تحقير شديم و مغرور مانديم ، اگر سيلي خورديم و بر دلبستگي سماجت کرديم ، اگر بي تاب شديم و تاب آورديم ... ضعيفه نبوده ايم ، ميداني ما فقط زيادي زن بوده ايم ... زيادي اگر زن باشي ، ميفهمي چه میگویم !..
دو تا دکتر بردم گوزلیم 

آفرین به شما مادر بسیار خوب 

کار درستی کردید پس دیگه نگران نباشید مریضی های ویروسی دوباره زیاد شده این تب های نوسانی خطرناک نیست فقط باید کنترل بشه ولی حواستون به اسهال و استفراغ باشه اگر زیاد شد احتمالا باید سرم بزنه انشااله خیلی سریع و زود خوب میشه