2777
2789

اینها رو چه جوری نوشته 

و با اون همه علم و دانش چقدر فروتن و پر خضوع هستند 

فکر کنم عظمت و بزرگی روح هم مثل زیبایی یک مدل بخش زیادی ش ذاتی یه

واقعا درسته

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توو توی چه کتابهایی دیدی

خيلييياشون

مثلا يه بخشيشو توو تاپيكام معرفي كردم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

این حسو درباره نادر ابراهیمی دارم

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
مثلا چه کتابی چند تا بگو

نسیم طالب توی قوی سیاه 

و دانیل کانمن در تفکر کند و تفکر سریع 

که کانمن خودش با اون عظمت که جایزه نوبل داره از کتاب قوی سیاه تعریف کرده و تحت تاثیر قرار گرفته  

البته هر دو رو نصفه خوندم

من وقتی اشعار مولانا یا حافظ رو میخونم واقعا حیرت میکنم...انگار اصلا از دنیای دیگه ای اومدن

اتفاقا 

انگار همه ی دوره های روانشناسی الان رو گذراندند و این شعرها رو گفتند 

سطحی بس بالا

من اصلاا حال نمیکنم با این نویسنده نمیدونم چرا😑

شاید با کتاب های نامناسبی ازش شروع کردی 

من با مردی در تبعید ابدی شروع کردم

البته یه کوچولو فلسفه و عرفان پیش زمینه داشته باشی بهتر درکش میکنی

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»