2777
2789

سلام خانوما

منو عشقم ۸ ماهه باهمیم تقریبا

خواستگاری اومدن قراره این روزا اگر خدابخاد نامزد کنیم،، اخلاق بدی که داره اینه موقع دعوا، قهر میکنه و پیام ادمو بیجواب میزاره!

دیشب قهرکردیم باهم،، مقصره ها ولی دست پیش گرفته پس نیوفته،، پیام هامو بیجواب گذاشته.. 

چجوری اتمام حجت کنم باهاش که دفعه دیگه اینکارو کرد کنارش میزارم؟ خیلی بدم میاد قبلا هم بش گفتم باز تکرار کرده

هِی ...💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی محلی کن

منم آدمی ام ک زیاد قهر میکنم

تنها جوابش بی محلی عه

اینقدر پیام نده تا خودش بیاد

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

اگر صحبت کنی یا دعوا کنی ادب نمیشه

لج هم میکنه

بی تفاوت باش تا فکر کنه نقطه ضعفت نیست 

اون‌وقته ک تموم میکنه

اگر نکرد بدون دیگ نمی کنه هرگز

پس دعوابحث صحبت دیگ نکن

چون قبلا کردی

مثل خودش رفتار کن تا بخاد تو رو ترک بده بعد اون وقت بیان کن یا بی تفاوت شو

تو مراحل طلاقم اگر سوالی در مورد دادگاه رو بلد باشم بهتون میگم

توروخدا حتماً حتماً یا بگو این اخلاقتو بذار کنار یا ازدواج کنسله.

شوهر من اینطوریه.الان بهتره ولی قبلاً تا یکم بحث میکردیم قهر میکرد خونه سوت و کور میشد.یک ماه پشتشو میکرد میخوابید,حرف نمی‌زد،هیچی دیگه فقط صدای نفس کشیدنمون بود توی خونه.دهنت سرویس میشه.توروخدا مراقب باش

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...