2777
2789
عنوان

این بشرو چجوری ادب کنم؟😒بیاید نظر بدید خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 852 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتم باشه تا حرف نزنیم ک حل نمیشه! وقتی جواب ندی چجور طرف حل کنه مشکلاتو

دیگ اینم یه مودیه ک بعضی از پسرا دارن 

سعی کن بهش پیام میدی از تکسای استفاده کنی ک اگ دوست داشته باشه دلش بلرزه

مثلا بگو ناراحتم ازت جوابمو نمیدی اینجوری میخای خوشبختم کنی

طاقت جواب ندادنت سخته ها واقعا ک

من این همه دوست دارم بعد تو اینطوری میکنی بام

هعی🦋

ازین جور پیاما بهش بده

خب ینی به خاطر این یه مورد قیدشو بزنم کلا؟

نه نذارش کنار که، طورط رفتار کن که مثلا گذاشتیش کنار

اولا که وقتی قهر میکنه نباید پیام بدی که منتظر سین کردن و جواب دادن باشی، فکر میکنه خبریه

دوم اینکه الان که اشتباه کردی و پیام دادی و بد عادتش کردی پس باید یه برخورد جدی کنی

از همین لحظه نه پیام بده و نه تماس بگیر حتی اگر یک ماه طول کشید، برگ برنده ی تو اینه که هنوز زنش نیستی و اگر بخواد واقعا طولش بده یا اهمیت نده بهت میتونی راحت واقعی بذاریش کنار

خلتصه که هیچی نفرست و هیچی هم جواب نده 

وقتی که از هر دری وارد شد چه از در خانواده، چه از در لوس بازی، چه از در احساسی، چه ازدر مظلومیت یا هرچیزی وارد شد قاطعانه بگو نه من منصرف شدم از ادامه ی این رابطه و کش هم نده بحث رو و ادامه هم نده و بقیه پیام هاشو ج نده اگر اومد دنبالت برو باهاش بیرون و بگو من تصمیممو گرفتم نمیتونم کل زندگیمو با یه مرد قهرو زندگی کنم همین اول تمومش میکنم در ادامه اگر گفت باشه این خرف اخرته بگو اره! 

خودش به دست و پات میفته شک نکن، یه کم جدی باش و وقتی دیدی واقعا پشیمونه اونوقت بگو به خاطر احساسی که بهت دارم باشه باهم باشیم ولی من فعلا عقد نمیکنم تا ببینم در ادامه.. 

نگو نامزد نمیشم بذار بهت تعهد داشته باشه ولی درگیر مسایل احتمالی طلاق هم نشی سه چهارماهی یا بیشتر بمون نامزد و ببین اگر واقعا اصلاح شده که عقد کن و امیدوارم خوشبخت بشی اگرم نه که همون اول خودتو از یه زندگی مزخرف نجات دادی