2777
2789

من ۲۴ سالمه ، مجردم 

دانشجو هستم ، بیکارم هستم 

الان نمی دونم باید با زندگیم چیکار کنم ؟ 

تورو خدا کمکم کنید ، راهنماییم کنید 

۱ - بشینم درس بخونم تا بتونم مدرک بگیرم ، فامیلامون مسخرم نکنن ؟  ( تو فامیل ما ، همه دخترا و پسرای فامیل  دانشگاه رفتن و مدرک گرفتن و یکی مثل من که مدرک ندارم رو اصلا آدم حساب نمی کنن ) 

۲ _ تمرکزم رو بذارم روی شاغل شدن  و پول درآوردن ؟

( مشکل مالی هم دارم متاسفانه ) 

۳ _  یا اینکه برای رسیدگی به ظاهرم وقت بذارم ؟ به قیافه و اندامم برسم تا یکی ازم خوشش بیاد و بتونم ازدواج کنم ؟ ( من اصلا زیبا نیستم ) 

کدومش باید برام اولویت باشه ؟ 😔

چیکار کنم به نظرتون؟ 

🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼🌸🌺🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲ چون بهش نیاز داری 

اگه پول نداشته باشی هم نمیتونی ب خودت برسی 

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

الان سه،تاشون باهم منافاتی دارن!

من خودم نت ورکرم .صدتا همکار دانشجو دارم که هم کار میکنن هم درسم میخونن

چه تو دانشگاه چه خایگاه جه خونه مشعول گار و درس باهمن

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

بنظرم الان بدون مدرک و تو این اوضاع شغلی که بخوای ازش درامد خوب کسب کنی پیدا نمیشه چن سالم طول میکشه که بخوای یه حرفه رو یاد بگیری درستو تا الان زحمت کشیدی خوندی ادامه بده که مدرکتو بگیری میتونی در کنارش به خودتم برسی عزیزم قرار نیست با درس خوندن دیگه از خودت غافل بشی

رشتت چیه؟

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمیتوانی مالک ماه شوی🌚 عاشق رنگ بنفش💜🔮