2777
2789
عنوان

کاش نمک نشنااس نباشین

199 بازدید | 21 پست

فک کن یه نفرو توی اوج بدبختی نجاتش میدی باهاش گریه میکنی باهم هزار تا اتفاق تجربه میکنین هر کار میکنه پشتشی یک درصد تنهاش نمیزاری

بعد یه نفر یه هفته میاد تو زندگیش دیگه تورو نمیشناسه

وای دارم دیوونه میشمم دارم هر روز میبینمم 9ساعت جلو چشمام هستن خیلی حس بدیه قلبم له میشه 

رفتارایی میکرد الان همشون برای اون هستن الان با من حرف میزنه طرف مقابلششش غیرتییی میشهه خدایااااااا

نکنین ادما عاشق خودتون نکنین بعدش ولش کنین هر کار میکنم حالم خوب نمیشه

بعضی وقتا نمیخوای گریه کنی اما چشات به حرفت گوش نمیکنه...(-:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9 ساعت جلو چشماتن؟؟

میشه بیشتر توضیح بدی گلم

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

مشکل از خودمونه و دل سادمون... 

هیچوقت فکر نمیکردم عاشقش بشم هیچوقتتت نمیفهمم چیشد کی شد ولی هرچی شد برای خودم متاسفم

اکر یه تنه برای یه رابطه خودتو پاره کنی و چرتکه بگیری دستت که من این کارارومیکنم ینی میخ‌ای یه روزی منت بزاری جدای از اون وقتی یه طرفه باشه همه چی  یه روزی میزنه در ماتحتت  که وظیفت بوده برو گمشو 

یه سری عاقبتا نتیجه بی عقلی خود آدمه. 

وقتی ادم غلط انتخاب کنی نمیتونی توقع نتیجه درست داشته باشی 

کور که بینا بشه اولین چیزی که میشکنه عصاشه ادما دوس ندارن اونی که تو دوران سختی کنارشون بوده رو باز ...

چ جمله ی سنگینی گفتیا🥺💔

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

9 ساعت جلو چشماتن؟؟ میشه بیشتر توضیح بدی گلم

اره از ساعت 7 تا ساعت 4 

محل کارمونه

یه دختره جدید اومد بعد من دیدم این تنها هست ما چند ساله همو میشناسیم گناه داره بیا با ما اشنا شو بریم بیرون

یهو دیدم همه چیزمو از من گرفت:)

هیچوقت فکر نمیکردم عاشقش بشم هیچوقتتت نمیفهمم چیشد کی شد ولی هرچی شد برای خودم متاسفم

آدم با خودش میگه چطوری تونستم اینهمه احمق باشم 😓

لابه لای تاپیکای مادرشوهری یه سرم به تاپیک فکت من بزنین دوتا مطلب جدید یاد میگیرین 😁بکوب رو متن
کور که بینا بشه اولین چیزی که میشکنه عصاشه ادما دوس ندارن اونی که تو دوران سختی کنارشون بوده رو باز ...

مشکل از منه..

مثل همیشه نمیاس به کسی دل ببندم که اینجوری داغونم کنه

اره از ساعت 7 تا ساعت 4  محل کارمونه یه دختره جدید اومد بعد من دیدم این تنها هست ما چند ساله ...

چقد لاشی بود دختره☹️💔

اکر یه تنه برای یه رابطه خودتو پاره کنی و چرتکه بگیری دستت که من این کارارومیکنم ینی میخ‌ای یه روزی ...

نمیدونم چجوری درست کنم خودمو داغون شدم 

خاک تو سرم اینقدر احمق بودم