2777
2789
عنوان

هیچ وقت برای کسی مجانی کار نکنید

1573 بازدید | 27 پست

خیلی ها من رو میشناسند من مدرس هستم و سرم هم اتفاقا خیلی شلوغه والا ملت پول میدن یه جوری دنبال آدم هستن و به آدم احترام میزارن خوبه پولش رو هم دارن میدن 

ولی وقتی به فامیل یا آشنا رایگان درس میدم طرف یه جوری برخورد می کنه انگار طلب داره از آدم بخدا آنقدر الان سرم درد می کنه دلم میخواد طرف رو بندازم از خونه ام بیرون 

انگار مجبور بیاد اینجا من بهش درس بدم 

فقط هم این دخترای دبیرستانی بلدن الکی شعار بدن خداییش خودشون کشته مرده استادهای مرد هستن خودشون به تمام معنا زنان بر علیه زنانند بعد تازه می‌خوان واسه ما ...... حیف که میترسم تعلیق بشم 

آنقدر استاد مردش رو به رخ من می‌کشه ها هی میگه وای اون اصلا اینجوری نمی گه خوب اگه آنقدر خوب میگه چه مرضی داری میای پیش من پس چرا هیچی بلد نیستی 

ببخشید طولانی شد ولی باید یه جا می گفتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا شما چرا بهش درس میدی، واسه جلسه بعد بگو عزیزم وقت ندارم و دیگه هم رایگان اموزش نده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

منم الان حرص خوردم😑😑 بندازش بیرون بابا، بره پیش همون ک خوب درس میده

اغلب برای دوست و اشنا رایگان خدمات ارائه بدی، دسست رو بزنی تو عسل بذاری دهنشون، اخرش گازت میگیرن، طلبکارا

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

برای غریبه پولی کار میکنی، نازت رو هم میخرن با چقدر عزت و احترام 

ولی اشنا چون پول نگرفتی... وگرنه پول داده بود دهنش رو میبست

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

الان بهش گفتم میگم باید سوال طرح کنم هر هر میخنده میگه وای استادهای ما هیچ کدوم سوال طرح نمیکنن همیشه سوال دارن گفتم بابا استادهای شما با ما فرق دارن خیلی خفنن 

منم بارها کشیدم این درد رو ..

یکی دخترش رو پارسال می آورد ..دیدم از زندگی خودم جا می مونم ..خودم دو تا بچه دارم . 

دیگه بهش پیام ندادم که بیا ..

مدتی قبل بهم پیام داد که چی شده ؟ چرا دیگه دخترم رو درس نمی دی ؟ 😭