2777
2789

خیلی حالم بده دارم گریه میکنم 

از صبح با هزار جور ذوق شوق رفتم خوراکی و میوه و وسایل کیک تولد خریدم اومدم درست کردم تزئینش زشت شد ولی کردم اومدم تو اتاق 

خواستم ی کیک خوشگل درست کنم چقدر زحمت کشیدم تولد مامانمه خواستم ی غلطی بکنم 😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

عکسشو بزار .اگر مزش خوب شده تزیینش عیب نداره😍

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکسشو بزار .اگر مزش خوب شده تزیینش عیب نداره😍

ول کردم اومدم تو اتاق مامانم چندبار گفت بیا ی کاریش میکنیم جیغ زدم سرش نمی‌خوام  

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

مهم اینه به فکر مادرت بودی 

ولی دوست داشتم خوشگل بشه این نشددددد 

عکسشو بزار 

کیک گذاشتم همینجوری وسط میز اومدم اتاقم

ول کردم اومدم تو اتاق مامانم چندبار گفت بیا ی کاریش میکنیم جیغ زدم سرش نمی‌خوام  

عیب نداره شده دیگه . حالا مادرتم تولدش هس ناراحتش نکن ..تولدشم مبارکتون🤩

خانما کراپ و تاپ و بادی و جوراب و شال دارم خیلی قیمت مناسب زیر ۱۰۰ تومن..بهم بگید اگه خواستید کانال روبیکامو براتون بفرستم
بچه بازیا چیه😐 تو جیغ نزن کیک نمیخاد درست کنی 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عیب نداره شده دیگه . حالا مادرتم تولدش هس ناراحتش نکن ..تولدشم مبارکتون🤩

خیلی بچه بازیه گریه کردنم اما واقعاااا  ناراحت شدم 

این همه زحمت کشیدم آخرش این بشه خیلی زور داره

خیلی بچه بازیه گریه کردنم اما واقعاااا  ناراحت شدم  این همه زحمت کشیدم آخرش این بشه خیلی ...

خب خامه آماده میگرفتی اشکال نداره سر من زیاد اومده از این بلاها

خوشبختی یعنی وجود کوچولویی از جنس من و تو       پسر یکی یدونم من و بابایی خیلی دوست داریم 
فدا سرت  منم واسه تولد خواهرم میخواستم کیک درست کنم ولی خامه کشی بلد نبودم ، خامه شل شد  ...

احساس میکنم بی عرضه ام یا شانس منه هرکاریم ی مشکلی میخورههه