2777
2789
عنوان

لطفااا فقه متاهلا بیان ی مشکل جدی دارم مجردا ورود ممنوع×

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 32 پست

غرور مردونشو جریحه دار کن بگو ی فیلم دیدم فهمیدم واقعا س ک س ینی چی و تو اصلا چیزی ب نام لذت از رابطه  نمیدونی ینی چی برا همین نمیتونی منو ار ضا کنی بگو مرده انقدد حرفه اب و کار بلد بود ک دلم خاست جای زنه باشم 😐😐😐 البته اگ دیگ هیچ راهی نداری بدون دعوا و با خنده و هیجان بگو جوری ک ب خودش بیاد و تو دلش بگ منم بلدم منم عرضه دارم زنمو‌راضی کنم 😑😑

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم زود چیز میشه ۱ ۲ ۳ ولی قبلش نیم ساعت عشف بازی داریم اگرم زود بشه و من نشم یبار دیگ میریم دفعه دوم دیگ طولانی میشه شمام بار دوم رو امتحان کنید 

چ میدونم این مشاور میگه طرفش نرو  

مشاورت حتما خوب نیست

شوهرت به احتمال زیاد دست خودش نیست زود...الی داره و بهت میگ که الکی خودش زود تموم میکنه که غرورش خرد نشه

یه جوری ک بهش بربخوره بهش نگو که تو مشکل داری و نمیتونی و من خوشم نمیاد ...

بگو بیا  بریم پیش سکستراپیست  تقویت شیم راهکاری چیزی بده هم تو بهتر لذ ت ببری هم من....

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
زود انزاله یا رابطه نمیخاد؟ اگه مشکل زود انزالیشع ک با دارو و اینا حل میشه.. و بهش بگو دوست داری چج ...

زود انزالی و واینکه چون رابطمون همش ی جوره و تکرادی شده جفتمون زده شدیم میفهمی چی میگم؟؟

😂😂🤦🏻‍♀️ نه نمیفهمم😂💔 بنظرم مکان رابطه رو عوض کنین😐

نبابا ب مکان نیست ک بنظرم باید مدلای جدیدو امتحان کنن مثلا اسی یبار بالا باشه یا ایستاده 😑😑

😂😂 

بخدا من خودم با شوهرم تکراری شده بود ولی شوهرم پروعه من خجالتی خلاصه بهم گفت بیا اینجوری اونجوری بعد منم تازه فهمیدم لذت چیه خودشم اگ مم لذت نبرم اصلا بهش حتل نمیده اسی هم باید همینکارو کنه رابطشون نجات پیدا میکنه

عزیزم اولا لطفا ببرینش یه دکتر اورولوژی یا یه س.ک.س تراپ که معاینه بشه و مطمئن بشین از نظر نغوظ مشکلی نداشته باشه بعدشم ما حدیثم زیاد داریم در این رابطه که در زندگی زناشویی چیزی به اسم حیا نباید باشه پس عزیزم در روابط زناشویی نباید خجالت بکشی بدون خجالت درخواستت رو بگو که چه انتظاری از شوهرت داری تا نیازت برطرف بشه بعدشم خیلی از مردا فکر میکنن زنا از نظر واژینالی ارضا میشن نمیدونن اکثر خانوما از ناحیه کلیتوروس اون نقطه گرده بالایی ناحیه تناسلی ارضا میشن و باید لمسش کنن تا خانومم به اوج لذت ج.ن.س.ی برسه این مشکلی که گفتی فقط با حرف زدن خودت با همسرت حل میشه گلم نه خجالت بکش و نه احساس حیا کن عزیزم پس ما برای چی ازدواج کردیم خواسته هامون رو با عرض معذرت خواهی بریم به مرد همسایه بگیم پس نیازت رو بدون خجالت به شوهرت بگو و ازش بخواه که توجه کنه بهشون ان شاالله که مشکلت حل بشه عزیزم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲