2777
2789
عنوان

کمک کنید دعاتون کنم

118 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

یک سوال خیلی مهم داشتم و جایی جز این سایت ندارم بتونم مطرحش کنم، میخاستم ببینم آیا واقعا بارداری با پیشاب امکان پذیر است؟ آیا کسی تجربه داشته؟ 

واینکه نظرتون راجب جلو گیری طبیعی چیه 

چون به قرص های جلوگیری و ک.. م حساسیت دارم 

ممنون میشم جوابم بدین 

با پيشاب احتمالش خيييييلي كمه

اگه همسرت خيلي رو خودش تسط داره جلوگيري طبيعي كن. به شرطي كه مطمئن باشي نه كه يهو بگه عه از دستم در رفت

من١١ماهه جلوگيري طبيعي دارم فعلا كه اتفاقي نيوفتاده😅

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو نمیدونم والا.. اما یچیزی دیدم که خواستم تبریک بگم بهت

یکی دو روز دیگه یک ساله میشی تو نی‌نی سایت🤩 مبارکههه 

چشمم یهو افتاد به تاریخ عضویتت🙌😂

آگاه باش عالم هستی ز بهر توست🌻 غیر از خدا هرآنچه بخواهی شکست توست... (هر موقع از تاپیک یا نظراتم حس خوبی گرفتی، یه صلوات واسه شهید ابراهیم هادی بفرست😊🌱)
با پيشاب احتمالش خيييييلي كمه اگه همسرت خيلي رو خودش تسط داره جلوگيري طبيعي كن. به شرطي كه مطمئن با ...

مرسی عزیزم بابت راهنمایی دعات کردم 

آره اون رد خودش خیلی مطمئن هس منم اطمینان دارم ولی ترسم فقط از پیشاب هست 

با پیشاب احتمالش ضعیفه . من 7 ساله طبیعی جلوگیری میکنم و باردار نشدم . ولی بستگی به شوهرتم داره

بستگی داره یعنی چیکار کنه؟ کار خاصی مد نظر هس؟ 

خودش خیلی دقیقه 

مرسی عزیزم بابت راهنمایی دعات کردم  آره اون رد خودش خیلی مطمئن هس منم اطمینان دارم ولی ترسم فق ...

فداتشم. اخه پيشاب هم اسپرماي توش خيييلي كمه هم اينكه پرتاب نداره يعني زياد جديش نگير اگه خيلي نگران هستي بعد رابطه برو دسشويي خودتو بشور

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
لطفا برام دعا کن مادر بشم این ماه یه بچه سالم و صالح خدا بهم بده  . منم دعا میکنم برات هر ...

چند وقته اقدامي