2777
2789

من هفتم ام بعد اینکه کلا تو درسا خوبم پرسش کلاسی یهویی و کلا زیر ۱۸ نگرفتم ریاضیم هم عالیه همه معلما راضین ازم به غیر یه دونه علوم کلا گیر دارم واسم سخته سایتی چیزی سراغ ندارین و اینکه بخوام بیشتر پیشرفت کنم حرفی که دارین چیه😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنم سایت الان علوم تدریس کرده باشه

ولی خدایی درسای راهنمایی اب خوردنن 

ب خودت فشار نیار اصلا راهنمایی ملاک نیست باید دبیرستان خوب بخونی

بی‌طرف‌ها اولین جنایتکارانند، اکثریت خاموش، همان اکثریت جنایتکار است. آنها ظلم‌ را می‌بینند اما آرامش مُفت را به خطر مبارزه‌ی شرافتمندانه ترجیح می‌دهند.
واقعا مادرت نظارت نداره گوشی دستت هست کجا میری 

خانم ببخشید حرف این دو کامنت درسته ولی این سایت برای تبادل نظر گذاشته شده و یه قسمت داره کلا برای سن من پس نی نی سایت بی دلیل این قسمت رو درست نکرده در ضمن من اگه نمی گفتم سنم چیه بخدا که نمیومدین اعتراض کنید ببخشید اگه چیزی گفتم الان تایپیک می‌بندم فقط خواستم سوال کنم من به تایپیک های دیگه کاری ندارم