من خودم کارمندم اصلا موافق نیستم با این طرح رسما اینجوری زدگیم مختل میشه همکارانم هم اینطوره نظرشون اینکه ساعت 8 بیاییم تا ساعت 4 و نیم دیگه جونی نمیمونه برامون کل روزمون صرف کار کردن میششه دیگه نه به بچه میشه رسید نه به همسر و خونواده . شب باید استراحت کنیم تا روز بتونیم فرداش بیاییم سرکار . الان ساعت کاری کشور عربستان تغییر کرده از 8 شده تا 12 . خیلی بهره وری هم بیشتر شده کارمند جماعت ساعت 1 به بعد دیگه نیروی کار کردن نداره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فکر نکنم تصویب بشه. در کل وقتی کارمندی دیگه زندگی نداری برا خودت حالا هر ساعتی فکر کن هر روز هفته سرکار بعدم کار خونه و ... یه دونه جمعه هست اونم زودی تمومه
ولی برای اقایون خیلیم خوب شده اینطور ک خودشون میگن ناهارشونم انگار اونجا خواهند داد تهران ک خیلی وقته اینجوریع خیلیم راضین فقط اولش یکم برنامه ها بهم میریزه دوباره هماهنگ میکنن
شب میخوابن روز ی تز میدن برای خودشون اصلا نمیان عواقب کاررو بسنجن . فقط به فکرمردا هستن . مردا ک به کار خونه و بچه نمیرسن . ۵ شنبه و جمعه هم میرن عشق و حال .
ی مسئول خانم توشون نیست ک بگه اگه خانم دیرتر بره خونه کی میخواد به زندگی برسه
همینطوریشم تا دو و نیمه تا برسم خونه با ترافیک و ... میشه سه و نیم تا ناهار رو بخورم جمع کنم میشه چهار و نیم تا یه کم استراحت کنم میشه شیش😐 بعدم شام و ناهار فردا و کار خونه و ... آخرشم همه از آدم طلبکارن