2777
2789
عنوان

سوارخ شدن روده

6597 بازدید | 24 پست

سلام دوستان 

من بیماری التهابی روده کوچک دارم و عفونت وارد خون شده و التهاب روده هم دارم الان ، 

دکتر گفتن ترس از. سوراخ شدن روده دارن اگر بستری نشم ، 

تپش قلب زیاد ‌ و حالت تهوع و دلدرد و ضعف زیاد دارم 

کسی تجربه ای از سوارخ شدن روده داشته ؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنین اگر داشتین چه درمانی شدین ؟ 

تجربه و اطلاعاتی ندارم

اما چرا بستری نمی‌شی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

خب برو بستری شو بررسی بشی 

فکر کنم باید کلونوسکوپی انجام بدن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب برو بستری شو بررسی بشی  فکر کنم باید کلونوسکوپی انجام بدن

نه کلون برای روده بزرگه

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)
خب برو بستری شو بررسی بشی  فکر کنم باید کلونوسکوپی انجام بدن

دلم کیک شکلاتی خواست 😭 حالا بیا جواب بدههه

دلم کیک شکلاتی خواست 😭 حالا بیا جواب بدههه

الهیییییییی چکار کنم حالا؟😟😟😟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اول ک خداکنه سوراخ نشده باشه بعدم ما ی فامیل داشتیم تصادف کرده بود بعد مدتی رودش سوراخ شده بود دیر ف ...

آره روده بزرگ خیلی خطرناکه

روده کوچیک رو نمی‌دونم (مال ایشون التهاب روده کوچیکه)

الهیییییییی چکار کنم حالا؟😟😟😟

برم کابینتا رو بگردممم 😂 بلکم چیزی پیدا کنم 😘

آره روده بزرگ خیلی خطرناکه روده کوچیک رو نمی‌دونم (مال ایشون التهاب روده کوچیکه)

من بیماری کرون دارم التهاب روده کوچیک ، 

که در خال حاضر به خاطر عفونت کبد و اثنی عشر هم درگیر کرده

آخه عزیزم من هر ۵ ماه ۶ روز بستری دارم میشم و واقعا خسته شدم و دخترم گناه داره

دخترت چند سالشه؟