2777
2789
عنوان

سوارخ شدن روده

| مشاهده متن کامل بحث + 6598 بازدید | 24 پست
۴سالو نیم ، 🥺

وقتی نیستی کی ازش نگهداری می‌کنه؟

به هر حال نمی‌شه که دنبال درمانت نری

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم و مامانم ، اینقدر منو مریض دیده که دیگه دلم نمیاد تنهاش بزارم

حق داری عزیز دلم

اما من الآن نگران خودتم

اگه سالم نباشی خب برای اونم نمی‌تونی مادری کنی قربونت برم

تهران نیستی؟

هرقدر انسان شریف‌تر، نجیب‌تر و حساس‌تر باشد، از جنایت دیگران بیشتر رنج می‌برد، و این دو علت دارد: یکی این‌که خود را مستحق خیانت نمی‌بیند، و دیگر این‌که منتظر نیست سایرین با او عملی کنند که خود او با سایرین نکرده‌است. (سه تفنگدار، الکساندر دوما)

لطفا به حرف دکترت گوش کن سوراخ شدن روده یعنی شکافتن کل شکم و شسشتو هرروزه اون فسمت من رودم قسمت اثنی عشرم سوراخ شده و عمل کردم ایکاش یه دکتر خوب دردمنم میفهمید کارم به اینجا نمیکشید شما فکر کن الان از زیر دنده هام تا قسمت چهار انگشت پایین تر از نافم رو یکسره بریدن زیبایی که کلا از دست رفته شکمم مثل این شخصیت کارتونیه فرانکشتاین شده از سلامتیم که نگم برات خیلی وقته تجربش نکردم 

خدا نکنه ، نه متاسفانه  اگر تهران بودم مسلما دکتر زیاد بود ، من مشهدم 🥺

خواستم بگم اگه تهرانی من دخترت رو وقتایی که نیستی نگه دارم

آخه بچه‌ها خیلی خوب باهام ارتباط می‌گیرن

ولی تو رو خدا پیگیر باش برای سلامتیت عزیزم

پشت گوش ننداز، باشه؟

حتما حتما بستری شو برای یکی از نزدیکانم پیش اومد و فوت شد 

اولش نمیخواستم راستشو بهت بگم ک فوت شده ولی گفتم بدونی ک حداقل ریسک‌نکنی

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
حتما حتما بستری شو برای یکی از نزدیکانم پیش اومد و فوت شد  اولش نمیخواستم راستشو بهت بگم ک ...

کار خوبی کردی

آخه میگه به خاطر دخترم دلم نمیاد دوباره بستری شم

اما مادر اگه باشه و بستری باشه بهتر از اینه که نباشه :(

عزیزم. توروخدا جواب بده

من بیماری IBD دارم و مدتیه احساس سنگینی در شکم دذرم

تنگی تنفس و ضربان قلب بالا و سرگیجه

التهاب روده کوچیک هم دارم

میتذسم برم دکتر

شما مشکلتون حل شد؟  رودتون سوراخ شده بوپ؟ 

در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد