2777
2789

ᰔᰔᰔ

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو هیچوقت متوجه نمیشی چقدر قوی هستی تا زمانیکه قوی بودن تنها انتخاب تو باشه 

قوی بودن و قوی موندن تنها انتخاب من بود و من تونستم پس توام میتونی 

به نام خدای رنگین کمان و بارون...کاربری واگذار شده .از ارتباط دادن تاپیک ها جدا خودداری کنید!!!!!!

درسته میشکنی ولی درس میگیری

من تو زندگیم هر بار شکستم دوباره بلند شدم

شکر خدا همیشه خدا یاورم بوده

چه شبایی که میگفتم صبح نمیشه و من میمیرم ولی هنوزم زندم

هان راستی اگه امید میخوای بهت بگم من با احتمال ۵ درصد الان زندم 

توروخدا هر کی امضامو دید برای حاجت رواییم دو تا صلوات بفرسته خیلی ممنونم ♥️💋سلام سلام من از کاربرای تقریبا قدیمی اینجام نه به صورت مداوم اینجا باشم. دو تا کاربری داشتم خودم لغو کاربری زدم پس نگید زود اومدی حرفات تناقض داره.

ادم تو این دنیا از هیچی نمیتونه مطمئن باشه ولی تنها چیزی که میدونم اینه که هر چی باشه خوب یا بد سخت یا اسون زشت یا زیبا  تموم میشه و میگذره 

بالاخره هر چی باشه یه روز میمیریمو این عذاب که اسمشو گذاشتن زندگی تموم میشه😒

شماره کارتتو بفرست تا چند میلیون برات واریز کنم

دستت به خیره منم بدم😂

توروخدا هر کی امضامو دید برای حاجت رواییم دو تا صلوات بفرسته خیلی ممنونم ♥️💋سلام سلام من از کاربرای تقریبا قدیمی اینجام نه به صورت مداوم اینجا باشم. دو تا کاربری داشتم خودم لغو کاربری زدم پس نگید زود اومدی حرفات تناقض داره.