2777
2789

نه استا رو میتونی هر ۴ساعت بدی... دکتر به من گفت مجبور شدی هر ۶ساعت بده چون معدش خونریزی میکنه... که من کلا ندادم بهش شیاف و استا میدادم 

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا هر ۴ ساعت؟ اگه تبش هر ۶ ساعت با پروفن کنترل نمیشه شیاف بزن امتحان کردی؟

آره دیشب با شیاف آوردم پایین ولی خیلی اذیت میشه خودمم می‌شینم گریه میکنم گفتم شیاف ندم پروفن رو هر ۴ ساعت بدم

عزیزدلم استا ۴ساعته بده

بروفن ۶ساعته

تب انفولانزا بشدت تب مقاومی هست

اصلا اسون کنترل نمیشه

پس استا وبروفن باهم بده فقط دراین صورت کنترل میشه

شیاف استاهم تاثیر انچنانی نداره

ان شاءلله زود خوب میشه غصه نخور🥰

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

برای تبش میتونی در ۶ ساعت یکبار استامینوفن . یکبار شیاف و یکبار ایبو پروفن بدی عزیزم .. ولی اندازه هاش باهم فرق داره .. حواست باشه .. و بین هر کدوم حداقل ۲ ساعت فاصله بنداز ..

برای تب میتونی سیب رنده کنی بزاری کمی سیاه بشه .. بدی به بچه .. تب رو پایین میاره .. کف پاهاش هم کمی روغن زیتون بمال .

انشاا‌... زود بهتر بشه 

منکه بچم تب 40 درجه کرد گفت استامینوفن و ایبو هر دو رو بده منتها با فاصله سر 4 ساعت هر کدوم که تای ...

بلد نیستم چجوری الان من ساعت ۱۰ به بچم پروفن دادم الان داره تبش بالا می‌ره استامینوفن چه ساعتی بدم؟

آره دیشب با شیاف آوردم پایین ولی خیلی اذیت میشه خودمم می‌شینم گریه میکنم گفتم شیاف ندم پروفن رو هر ۴ ...

یکم زودتر از یخچال دربیار یکم اون یخیش بره راحت تر بره داخل

فقط نخوااااب خیلی مراقب تب باش خدای نکرده تشنج نکنه