من دیشب احساس کردم قلبم درد میکنه ودست چپم گزگز میکرد انگار خواب رفته البته قبلا هم این احساس خواب رفتن دست چپو چندباری داشتم،کم خونی دارم و این هفته که دوره ام شروع شد خیلی خونریزی شدیدی داشتم,نوار قلبم خوب بود دکتر گفت از اعصاب وکم خونیه الان هم پای چپم هم دست چپم گزگزمیکنن نکنه ام اس باشه😢
وقت کم است...ما ابد در پیش داریم... پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کردهام.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه دیگه برنگشت ، وقتی رعایت کنی ، هر شش ماه آزمایش ویتامین ها و چکاپ بده ، چرا باید برگرده ؟ ،به خاطر عوارض کمبود منیزیم و کلسیم و پتاسیم و آهن واینهاس
کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
بهم یه قرص ضعیف واسه اعصاب داده اما نمیخوام بخورم،ویتامین ب هم داده
به منم چند مدل قرص اعصاب داد ، اصلا نخوردم ، حتی یکیشونو ، انداختم سطل آشغالی ، گفتم من اراده دارم ، روی خودم کار کردم و نخواستم خودمو وابسته به قرص کنم ، همش خواب باشم ، رفتم سمت ورزش و تغذیه مناسب و کارم
کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه