2777
2789
عنوان

گزگز وبی حسی دست وپا

| مشاهده متن کامل بحث + 4434 بازدید | 34 پست
نترس عزیزم  برای منم همین بود  رفتم ام آر آی  نوار مغز  کلی دکتر  آخرش ...

برای شما هم طول کشید یا خوب میشد دوباره برمیگشت؟

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
من دائم دست و پاهام گزگز میکنه  برا استرس و کم خونی و فشار پایینه

هرچی میکشیم ازاین اعصابه

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حتی بعضی وقتا پاهام ضعف میکنه 

دکترچی گفت

برا همونه دیگه  سعی کن از اضطراب دوری کنین وگرنه این هی ادامه پیدا میکنه برین پیاده روی دمنوش ...

بهم یه قرص ضعیف واسه اعصاب داده اما نمیخوام بخورم،ویتامین ب هم داده

برای شما هم طول کشید یا خوب میشد دوباره برمیگشت؟

نه دیگه برنگشت ، وقتی رعایت کنی ، هر شش ماه آزمایش ویتامین ها و چکاپ بده ، چرا باید برگرده ؟ ،به خاطر عوارض کمبود منیزیم و کلسیم و پتاسیم و آهن و‌اینهاس

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
چرا :/ خب بخورین اسم قرصه چیه

آمی تریپتیلین میگن خواب آوره منم بچه کوچیک دارم

بهم یه قرص ضعیف واسه اعصاب داده اما نمیخوام بخورم،ویتامین ب هم داده

به منم چند مدل قرص اعصاب داد ، اصلا نخوردم ، حتی یکیشونو ، انداختم سطل آشغالی ، گفتم من اراده دارم ، روی خودم کار کردم و نخواستم خودمو وابسته به قرص کنم ، همش خواب باشم ، رفتم سمت ورزش و تغذیه مناسب و کارم

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
به منم چند مدل قرص اعصاب داد ، اصلا نخوردم ، حتی یکیشونو ، انداختم سطل آشغالی ، گفتم من اراده دارم ، ...

ان شاالله همیشه سلامت باشید،واسه من این بی حسی دست وپام دوروز طول کشیده بخاطر همین گفتم نکنه ام اس باشه

چرا :/ خب بخورین اسم قرصه چیه

دکتربه شما چی داد