2777
2789
عنوان

گزگز وبی حسی دست وپا

4432 بازدید | 34 پست

من دیشب احساس کردم قلبم درد میکنه ودست چپم گزگز میکرد انگار خواب رفته البته قبلا هم این احساس خواب رفتن دست چپو چندباری داشتم،کم خونی دارم و این هفته که دوره ام شروع شد خیلی خونریزی شدیدی داشتم,نوار قلبم خوب بود دکتر گفت از اعصاب وکم خونیه الان هم پای چپم هم دست چپم گزگزمیکنن نکنه ام اس باشه😢

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

بی حسی هم از مچ پا به پایین ودستمم از آرنج به پایین

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشخیص خودت رو مهم تر از تشخیص دکتر میپنداری؟!

وای بر تو

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
نترس نیست 😂 من دو ساله اینجوریم

یه طرف باهم بی حس میشه؟،شده تاحالا دوروز ادامه داشته باشه

بعضی وقتا معده هم میزنه به قلب

فکرکنم همون معده ام درد میکنه اما به بی حسی ربط داره؟

وای شدی مثل اولای من  همه چیو‌به ام‌اس ربط میدادم ☹️عزیزم بیشتر عصبیه

علائم شماچیه

بی حسی هم از مچ پا به پایین ودستمم از آرنج به پایین

نترس عزیزم 

برای منم همین بود 

رفتم ام آر آی 

نوار مغز 

کلی دکتر 

آخرش گفت خودخوری نکن ، خاطرات بد مرور نکن 

تا دو ماه هم منیزیم و کلسیم و آهن خوردم ، عالی شدم 

کاربر سال ۹۲ هستم ، بعد از سه تا سقط دیگه نیومدم نی نی سایت تا این چند روز اتفاقی دوباره اومدم و امروز کاربری ثبت کردم .... انشالله خدا به همه دل خوش و تن سالم بده بقیه چیزها حل شدنیه
تشخیص خودت رو مهم تر از تشخیص دکتر میپنداری؟! وای بر تو

اخه خوب نشدم پامم خواب میره