2777
2789
عنوان

یه لحظه میایین .

117 بازدید | 9 پست

دخترآ بنظرتون کسی  که به شما بگه فقط وقتی شرایطت پیش بیاد  با شما هستم  یعنی منظورچ  تماس  بگیره و الان  از اخرین  تماس وپیامش نزدیک  به  دوماهی  میشه که هیچ خبری ازش  نیس ...شماچکار میکنید؟

(حدود ۵ سالی همو میشناسن )اینو  گفتم  که  بدونید  تازگی  نیس اولای رابطه  عالی بود ولی  کم کم سردشد  .

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ

دیگ نمیخامش

من از گذینه بودن متنفرم 

چرا باید برا همچین ادم بلاتکلیفی صبر کنم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بنظرتون  ممکنه  براش  اتفاقی  افتاده  یا دختر  رو گذاشته  تو آب  نمک ...و اینکه  دختره  نمیتونه  بش  زنگ یا پیام بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من تمومه.خدانگهدارش‌

کلا بهش فکر نکن البته نمی‌دونم اون پنج سال چجوری شکل گرفته😑

کسی ک یه روز باشه یه روز نباشه چیه؟ادم باید تکلیفشو بدونه

رو این نمیشه حساب باز کرد

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙
دیگ نمیخامش من از گذینه بودن متنفرم  چرا باید برا همچین ادم بلاتکلیفی صبر کنم

پسره  زمانی  عاشق دختره  بوده  ولی  دختره  هم  خسته  شددیگه  چون  از این  وضع ک پسره  معلوم  نیس  باخودش  چند چنده

بنظر من تمومه.خدانگهدارش‌ کلا بهش فکر نکن البته نمی‌دونم اون پنج سال چجوری شکل گرفته😑 کسی ک یه رو ...

اون  ۵ سال اولش  عالی  بود  ولی  اونم  کم کم  سرد  شد و اصلا دختره  تو اولویتش  نبوده  

آخه ببین آدم عاشق هیچ وقت این کارو نمیکنه و سرد نمیشه 

باید دلیل سرد شدنو مرور کنه!

دختره حق داشته بنظرم دیگم نباید بهش فکر کنه چون دوباره از همین آدم آسیب میبینه 

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙
بنظرتون  اگه  بعدها  تماس یا پیام  بده  جوابشو نده یا کلا بلاکش کنه

آره منطقیه 

البته از دید من 

آخه ببین آدم عاشق هیچ وقت این کارو نمیکنه و سرد نمیشه  باید دلیل سرد شدنو مرور کنه! دختره حق ...

اره درست  میگی  چند دفعه  هم آسیب  دیده  پسره دروغای علکی میگه  ک مثلا  خانوادم  فهمیدن  یا هرچی دبگه  نمیتونم  باشم آخر برمیگرده   دخترهم  چون عاشقش  بوده  اونو میپذیره  و هزار دفعه  تو این  سالا  دلشو شکونده  از بی توجهی  و کم  محلی  ....اون  فقط ادعا  میکرد  که اره  من  هستم  و دوست  دارم