2777
2789

آیا اون ماه باردار شدید و اینکه کلومیفن روزی دوتا رو چجوری میخوردید و اینکه برا من یه هشتم پریودم یه نهم یه دهم آمپول داده یکیم چهاردهم بعد شیش اقدام کنم ینی نمیتونم از هشتم نزدیکی داشته باشم؟؟ باید بذارم حتما از چهاردهم شب ؟؟

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

به من کلومیفن داده بود از شب ۵تا ۹ پریودی شبی یکی یعنی ۵تا

ماه اول جواب داد سونوگرافیم خیلی راضی بود ولی خوب شوهرم واریکوسل داره

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ماه قبل دقیقا همینارو خوردم متاسفانه نتیجه نداد البته ان شالله شما نتیجه بگیری. برای اقدام مشکلی نداره هروقت دلت خواست داشته باش ولی اصلشو دکتر من گفت روزی که hcg میزنی چون برای ازادسازی تخمکه اون روز و دو روز بعدش هرشب اقدام داشته باش. یعنی سه شب. کلومیفنم هرشب دوتاشو باهم میخوردم. روز 11 تا 12 هم رفتم سونو گفت کی hcg بزنم

من ماه قبل دقیقا همینارو خوردم متاسفانه نتیجه نداد البته ان شالله شما نتیجه بگیری. برای اقدام مشکلی ...

من کلومیفن یکی صبح میخورم یکی شب آمپول آزاد سازیم گفت عصر روز چهاردهم بزن شیش اقدام کن تا سه شب پشت هم بعدش یه شب در میون من چون کورتون استفاده میکنم باید بشم وگرنه خیلی به بدنم ضرر میرسه 

منم 14 زدم. ان شالله که برات خیر باشه و نتیجه بگیری

انشالله خیلی میترسم گفت اگه با اینان حامله نشی که دیگه هیچ...🥺🖤

انشالله خیلی میترسم گفت اگه با اینان حامله نشی که دیگه هیچ...🥺🖤

استرس از همه چی بدتره. توکل کن به خدا و اصلا بهش فکر نکن. بنظرم دکترتو عوض کن چون این داروها اول راه درمانه ناباروریه اینجوری ناامیدی میده ... من دکترم هرماه سونو میکنه میگه دیگه این ماه میشی. حالا نمیشم ها ولی امیدبخشیشو دوس دارم

استرس از همه چی بدتره. توکل کن به خدا و اصلا بهش فکر نکن. بنظرم دکترتو عوض کن چون این داروها اول راه ...

دیگه خسته شدم از دکتر عوض کردن من خودم طبیعی باردار میشدم ولی بعد دوتا سقط نمی‌دونم چرا نمیشم و همین که کورتون استفاده میکنم پوکی استخوان میاره دکتر گفته باید زودتر حامله بشم که اینم نمیشه 

نتیجه میگیری امیدوار باش. چرا کورتون مصرف میکنی؟

امیدوارم... نمی‌دونم دقیق انگار بیماری خود ایمنی دارم چون هی سقط میشن

امیدوارم... نمی‌دونم دقیق انگار بیماری خود ایمنی دارم چون هی سقط میشن

سلام عزیزم ،منم anaمثبت شدم و ی سقط داشتم شما درحال حاضر بیماریتون فعاله؟چون ب من گف خودت فعال نداری ولی تو بارداری فعال میشه ،شما تست لوپوس دادین؟

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
سلام عزیزم ،منم anaمثبت شدم و ی سقط داشتم شما درحال حاضر بیماریتون فعاله؟چون ب من گف خودت فعال نداری ...

سلام عزیزم من بعد سقط دوم آزمایش دادم هم لوپوس داشتم هم آنا مثبت سری دوم آزمایش تخصصی تر دادم لوپوس منفی ولی همچنان آنا مثبت و من مطمنم سقطام واسه همینه و تو بارداری بیشتر میشه بارداریم من علائمشم دارم کنار بینیم پوست پوست و قرمزه

سلام عزیزم من بعد سقط دوم آزمایش دادم هم لوپوس داشتم هم آنا مثبت سری دوم آزمایش تخصصی تر دادم لوپوس ...

اهان عزیزم دکتر شما بهتون چ دارویی پیشنهاد داد،ب من گفت از ابتدای بارداری هپارین و پردنیزولون واسپرین و هیدروکسی کلروکین 

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍