2777
2789

من اول بارداریم با ضعف شروع شد از ۵ هفتگی از ۵۹ شدم ۵۶ غذا اصلا نمیتونستم بخورم فقط میوه جات از ضعف نمیتونستم کارامو کنم ۳ سری بالا اوردم تو این ده هفته از بوی نون بدم میاد بیشتر صبحا بالا میارم ویارم به انار گوجه سبز خیار دوغ لواشک و الوچه نمکه ولی چیزی شیرینم حالمو بد نمیکنه 

من به این نتیجه رسیدم ویار ربطی به جنسیت نداره، من و دوستم همه ویارامون مثل هم بود، اون پسر بود من دختر

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به این نتیجه رسیدم ویار ربطی به جنسیت نداره، من و دوستم همه پیرامون مثل هم بود، اون پسر بود من دخ ...

دقیقا

از وقتي با نى نى سايت آشناشدم يادم نميام از ٢شب زودترخوابيده باشم 🥴🤕

پسره

اهالی نی نی سایت. من اسم کاربرایی که باهاشون دعوام میشه یا بحثمون میشه رو یادم میره ، بازم ریپشون میکنم یا میرم به تاپیکشون 🥴اصلا به اسم کاربری توجه نمیکنم 😐دست خودم نیست. شما هم مثل منید؟؟
ویار ربطی به جنسیت نداره  من احساس میکنم خانمهای بارداری که احساس سنگینی و تنگی نفس دارن ،بچشو ...

من تنگی نفس شدید داشتم ولی نی نیم دختره😍

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞