با شوهرم دعوا کردیم سر اینکه من از ۳ ظهر خوابیدم تا شش اومد خونه گوشیمو پرت کرد میگم چته میگه پشت گوشی شیر شده بودی میگفتی میخام بخابم باید به تو جواب پس بدم؟هار شدی و فلان میگم گناه نمیکنم که نمیرم بیرون ،غیبت نمیکنم ،مشکلی برای یکی درست نمیکنم چه اشکالی داره بخابم میگه شبا دیر میخابی در حالی که شبا تا ظرف ها رو بشورم و مرتب کنم میشه ۱۲ و نیم و آقا عصبی میشه گاهی هم شب امتحان کلا نمیخابم هی گیر میده بهم الان رفته بیرون همش گریه میکنم مگه من چه گناهی دارم که ظهر خستم میشه میخابم دلم خیلی گرفته😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوشی زده زیر دلتون...نمیدونین سر چی بزنین تو سر و کله هم
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..