2777
2789
عنوان

یک دفعه یادم افتاد حرثم دراومد

240 بازدید | 25 پست

رفتیم خونه جاریم ..عید دیدنی ..2 ساعت فاصله داریم باهاشون بعد مادر شوهرم اینا خواستن همه برن خونه مادر حاریم عید دیدنی ..ما هم نهار اونجا دعوت بودیم ..منم چون هوا سرد بود بچه ام 3 ماهش بود گفتم نمیام ب شوهرم بعد مادر شوهرم جلو همه با. اخم ب شوهرم گفت ..پاشووو جند بارول کن هم نبود تا ما هم رفتیم الان فکرش رو میکنم اعصابم خرد میشه ..شوهرم گفت از تو مرسیدم گفتی بعدش بریم میگفتی نمیام ...من چرا اون لحظه خر شدم رفتم؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یه دور بخون متنو، ببین چیزی متوجه میشی

دوستان من هیچ وقت به اسم کاربری افراد نگاه نمی کنم، بنابراین ممکنه تو یه تاپیکی با نظر کسی مخالف باشم و حتی بحث کنیم با هم، و تو یه تاپیک دیگه برم قربون صدقش برم، اگه باهام دعواکردید قبلش، یادم بیارید😁

اون که گذشته حرص نخور،دفعه بعد حواست باشه جبران کنی

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
خودم میدونم گوشیم مشکل داره

واقعا حیف نیست با یادآوری این چیزا خودت رو عذاب می دی؟

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
اون که گذشته حرص نخور،دفعه بعد حواست باشه جبران کنی

چطوری ؟؟؟خیلی گیر میده مثلا میگه نادر جاریته باید بیاین ب خاطر برادر شوهرت ..فلان در صورتی ک جاریم خونه مادر من نرفت عید دیدنی ...منم مثلا عروسی خواهر جاریم نرفتم ..یا اومد دیدنی خونم دست خالی اسباب کشی کرد ب خونه قبلیش همه رفتن سر زدن من اصلا نرفتم