2777
2789
عنوان

یک دفعه یادم افتاد حرثم دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست
توروخدا به روحت رحم کن خودتو درگیر گذشته نکن.. اینو منی که میگم که فقط در حال خودخوری بودم. روح و رو ...

اره واقعا اما مادرشوهرم مشابه این کارا زیاد داره میبینه من انجام نمیدم شوهرمم باهاش دعوا هم کرده اما خیلی سنگ این جاریم رو ب سینه میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرص نخور مادرشوهرمنم از دوتاجاریام خیلی میترسه همش گوش به فرمانشون همش بهانه اش اینه که با من راحته بااونا راحت نیست ولی ازشون حساب میبره بزن به بیخیالی واگرنه پیرمیشی دختر

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
حرص نخور مادرشوهرمنم از دوتاجاریام خیلی میترسه همش گوش به فرمانشون همش بهانه اش اینه که با من راحته ...

اره مثل چی از اون میترسه اما من کار خودم رو میکنم مثلا ی مدت گیر داده بود دختر و پسرام جمعه ها میان باید اینجا باشید ظما هم منم اولا میرفتم ب بهانه اینکه من دوستتوون دارم ..اما الان دو ماه یکبار میرم..یا رو جاریم انقدر حساس بود ک ناراحته و اینا من عروسی خواهرش نرفتم یعد خودش جرات نکرد چیزی بگه بهم ...خواهرر شوهرم زنگ زد گفت جاریت ناراحته ی زنگ بزن ک منم شستم پهنش کردم 

این کوچیکه واقعا؟؟خودت بودی حرصت در نمیومد ؟

ببین بخوای ب این چیزا فک کنی زود پیر میشی...مارفتیم فلانی نیومد من خرج کردم اون نکرد مادرشوهرم اینو بیشتر دوست داره منو نداره...رفتار هرکس شخصیت اون طرفو نشون میده 

🌷خدایا شکرت🌷
درسته خب نباید جلو اون ادما کوتاه اومد

با سیاست یجوری رفتار کن بزار اونا حرص بخورن..مثلا وقتی مادرشوهرت میگفت بریم خونه مادر جاریت میگفتی اره مامان‌جون دیگه حرف شمارو نمیشه زمین انداخت بریم...اون وقت هم جاریت هم مادرشوهرت میفهمیدن ک ما دوست نداریم بریم فقط بخاطر حرف تو رفتیم .

🌷خدایا شکرت🌷
با سیاست یجوری رفتار کن بزار اونا حرص بخورن..مثلا وقتی مادرشوهرت میگفت بریم خونه مادر جاریت میگفتی ا ...

مادرشوهرتم میفهمید ممکن دفعه بعد حرفش زمین بخوره دیگه کسیو مجبور نکنه ممکن خودش ضایع بشه

🌷خدایا شکرت🌷
مادرشوهرتم میفهمید ممکن دفعه بعد حرفش زمین بخوره دیگه کسیو مجبور نکنه ممکن خودش ضایع بشه

ن بابا شوهرم بارها تهدیدش کرده دخالت نکن. ما خودمون میدونین چیکار کنین بازم حرف میزنه هر چند نا گوش نمیدیم ..سری اخر خواهر شوهرم زنگ زد گفت جاریت ناراحته عروسی خواهرش نرفتین نانانم داره حرص میخوره ..گفتم گفتم مامانت خیلی اشتباه میکنه حرص میخوره زندکی من جداست 

ن بابا شوهرم بارها تهدیدش کرده دخالت نکن. ما خودمون میدونین چیکار کنین بازم حرف میزنه هر چند نا گوش ...

خداروشکر بس قدرشوهرتو بدون خوبو بد تشخیص میده ..من ک میگم بیخیال باش خودتو درگیر نکن خوش باش تو زندگی

🌷خدایا شکرت🌷