2777
2789
عنوان

استـــــــــــــــــــرس

954 بازدید | 7 پست
سلام دوستان خوبم من تو هفته چهارم بارداریم هستم به خاطر وجود یک سری مشکلات توی زندگیم کلی استرس و ترس از آینده سراغم اومده دارم از مشاوره استفاده میکنم اما میخوام بدونم برای جلوگیری از استرس چه نوع مواد غذایی میتونه به من کمک کنه و یا مضر باشه؟
پی کو باکس
عزیزم دست راستت رو بزار روی سینه ات و این ذکر را چهار بار بگو واقعا آرامش بخش هست
و تطمئن القلوبهم بذکرالله الا بذکرالله تطمئن القلوب
خدایا با هر نفس که می آید و می رود تو را شکر دوست دارم در هر نفس به یاد تو باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مواد غذایی موثر در کاهش استرس هنگام استرس در جستجوی غذاهایی باشید که غنی از ویتامین های گروه b باشند تا تولید سرتونین در مغزتان افزایش یابد و در نتیجه آرامش به سراغ شما آمده و راحت شوید. برای دریافت ویتامین b6، بادام، پسته و گردو انتخاب های خوبی هستند. قزل آلا، میگو و ماست کم چرب منبع مناسبی برای ویتامین b12 است.
هنگامی که در سختی هستید نیز بروید سراغ غذاهایی که غنی از ویتامین c هستند. این ویتامین رادیکال های آزاد را کاهش می دهد و سیستم ایمنی را تقویت می کند. در واقع این ویتامین یک آنتی اکسیدان فوق العاده است. کلم بروکلی، فلفل سبز، کیوی، توت فرنگی و گوجه فرنگی گزینه های خوبی برای این ویتامین هستند.

1- روز خود را با مصرف یک لیوان آب پرتقال تازه یا آب میوه های طبیعی حاوی ویتامینC شروع کنید و در بقیه روز آب زیاد بنوشید، برای این که وقتی بدن تحت استرس است بدن شما ویتامینC بیشتری احتیاج دارد. یک لیوان آب میوه تازه، نیاز اضافی شما را تأمین می کند.
نوشیدن حداقل 8 لیوان آب، بدن شما را از بی آبی حفظ می کند و مانع تحمل استرس اضافی برای بدن شماست.
2- برای صبحانه؛ یک عدد موز، مقداری موادغذایی حاوی فیبر زیاد و ماست کم چرب استفاده کنید، چرا که موز منبع غنی ویتامینB6 است که برای سوخت و ساز لازم است، به خصوص زمانی که سوخت و ساز بدن مانند مواقع استرس سریع است . توجه کنید که مصرف مکمل های اضافی ویتامینB لازم نیست، چون ممکن است استرس اضافی به بدن تحمیل کنید.
دستگاه گوارش شما، استرس وارد شده را احساس می کند، بنابراین دریافت موادغنی از فیبر در طول روز کمک می کند تا طوفان ایجاد شده در این دستگاه فروکش کند.
مصرف ماست کم چرب 2 خاصیت مهم برای بدن دارد:
الف) حاوی پروتئین است که بدن در شرایط استرس به آن احتیاج دارد. ب) وجود چربی کم موجود در آن به عنوان حامی خوبی برای سیستم ایمنی بدن می باشد.
3- فقط یک فنجان قهوه در طول روز مصرف کنید و از مصرف موادغذایی حاوی کافئین در بقیه روز خودداری کنید ، زیرا:
کافئین کلیه دستگاه های بدن را تحت تأثیر قرار می دهد. فعالیت بدن را افزایش و سرعت جذب املاح را کاهش می دهد. کافئین اضطراب شما را زیاد می کند و این آخرین چیزی است که شما به آن احتیاج دارید.

4- از مصرف شیرینی به عنوان میان وعده پرهیز کنید. به جای آن از غلات کامل، نان کم چرب تهیه شده با شیر و انواع کیک های ساده خانگی استفاده کنید.
ترشح هورمون هایی که در زمان استرس زیاد است، سبب ترشح ترکیبی به نامNPY* از مغز می شود.NPY تمایل به مصرف شیرینی و مواد قندی را زیاد می کند.) نوروپپتید Y (
اگر شما به تمایل خود در مصرف شیرینی پاسخ مثبت دهید، در بقیه روز درگیر این تمایل خواهید بود. در نتیجه مواد غذایی ای را مصرف خواهید کرد که خاصیت تغذیه ای ندارند.
بسیار بهتر است برای مقابله با تمایل به مصرف شکر، از نان های تهیه شده با آرد کامل و شکر کم، استفاده کنید.غلات کامل، سلول های مغزی را برای ترشح سروتونین تحریک می کنند. هورمون سروتونین آرام بخش است.
5- نمایه گلیسمیک ( توانایی بالا بردن قند خون به وسیله یک ماده غذایی خاص) یا (GI) مواد غذایی را بشناسید. این شاخص به ما نشان می دهد مواد قندی( کربوهیدرات ها) با چه سرعتی تبدیل به قند می شوند و سطح قند خون را بالا می برند. هر اندازه این شاخص پایین تر باشد، مواد حاوی کربوهیدرات دیرتر تبدیل به قند می شوند. بنابراین سطح قند خون را بیشتر می توانیم کنترل کنیم و بیشتر احساس آرامش می کنیم. هم چنین از احتمال ورود و ذخیره چربی های ناخواسته جلوگیری می کنیم. انوع شیرینی، نان سفید و سیب زمینی، نمایه گلیسمیک بالا دارند و موادغذایی ای مانند ماکارونی، برنج، لوبیا نمایه گلیسمیک پایین تری دارند.

- موز یکی دیگر از مواد خوراکی است که هنگام افسردگی می‌تواند حس ناخوشایند را از فرد دور کند. این میوه به‌دلیل دارا بودن "تریپتوفان" می‌تواند فرد را شاداب سازد.

- شیر نیز به‌دلیل این‌که سرشار از تریپتوفان، آنتی‌اکسیدان، ویتامین D و ویتامین B12 است می‌تواند در مبارزه با استرس و پیری زودرس موثر باشد.

- خشکبار نیز سرشار از پروتئین، مواد معدنی و چربی‌های امگا 3 است. این مواد خوراکی همچنین ویتامین‌ E دارد که نوعی آنتی‌اکسیدان برای مقابله با استرس محسوب می‌شود.