2777
2789
عنوان

عنوان با شما

154 بازدید | 12 پست

چرا اینقدر تبلیغات سایت زیاده

چپ راست بالا پایین همینجوری میره تو چشت 

از نظر من بی احترامی به کاربرانه 

آخه پول اینقدر با ارزشه، زشته به خدا

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.

یکی بگه من اگه از هشت صبح برم تا شیش عصر کتابخونه دوم میارم؟

وسطش هم دوساعت بخوابم و یه ساعت نهار و اینا

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تبلیغات مزخرف  احترام به کاربر هم که هیچی

اره بخاطر همینه میگم من باید نی نی یار بشم

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

امروزه همه جهان شده تبلیغ تو دستشویی هم آرامش نداری اونجا هم روی دیوار نوشتن اگه مسافرت رفتین میفهمین 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

داخل اتوبوس نشستی از کنار پنجره میگی فضای نگاه کنم همه اطراف کوه دیوار همشون تبليغ اصلا نمیشه آدم از طعبیت لذت برد آخه نمیشه هم نخونی رد کنی