2777
2789
عنوان

پمپ آب خانگی چیست ؟

179 بازدید | 2 پست

پمپ آب خانگی

پمپ آب خانگی وسیله ای است که برق را به نیروی مکانیکی تبدیل می کند و بیشترین کاربرد را برای افزایش و تقویت فشار آب ساختمان های مسکونی، شرکت ها و سایر ساختمان هایی که نیاز به آب با فشار مناسب و قوی دارند می باشد.

پمپ آب خانگی چه مارکی خوب است؟

دلایل استفاده از پمپ آب

امروزه با توجه به افزایش جمعیت در شهرها و کلان شهرها که باعث افزایش ساخت و ساز در کلیه ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی (اداری و تجاری) شده و افزایش جمعیت که دلیل اصلی کاهش فشار آب است، وجود دارد. 

نیاز به راه حل مناسبی است که می تواند مشکلی که در این حوزه از آب در ساختمان ها مشکل بزرگی است پیدا شد و تنها و بهترین راه حل استفاده از پمپ آب است.

انواع پمپ آب

پمپ آب خانگی بدون صدا

پمپ ها با توجه به نیاز ساختمان ها استفاده می شوند که بستگی به متراژ، تعداد طبقات و تعداد واحدها، میزان مصرف، تعداد شیرهای آب ساختمان دارد.

پمپ آب خانگی نیم اسب

پمپ آب خانگی نیم اسب بخار قابل نصب و استفاده در ساختمان های یک طبقه با متراژ حداکثر 150 متر می باشد.

پمپ آب بشقابی اسب قابل نصب و استفاده برای ساختمان های 3 طبقه و 6 واحدی با متراژ حداکثر 75 متر می باشد.

پمپ آب خانگی ارزان

برای استفاده از پمپ آب در مجتمع های مسکونی که دارای حداقل 20 واحد می باشند نیاز به بوستر پمپ دارید که بتواند آب را به راحتی تامین کند.

بوستر پمپ ها بسته به میزان مصرف آب به دو و چند بوستر پمپ تقسیم می شوند.

در بوستر پمپ ها از سیستم های فرکانس متغیر الکترونیکی (اینورتر) برای کاهش مصرف برق و افزایش طول عمر قطعات پمپ استفاده می شود.

عملکرد این سیستم ها به گونه ای است که فشار و دبی پمپ با سنسورهای قرار گرفته در مدار خروجی پمپ اندازه گیری شده و با کنترل سرعت چرخش الکتروموتور نصب شده بر روی پمپ، هدایت می شود. برای کاهش مصرف انرژی

پمپ آب خانگی دست دوم

هنگام راه اندازی و نصب پمپ آب خانگی، بهتر است نصب پمپ را در پایین تر یا هم تراز ورودی آب قرار دهید تا فشار مکش ایجاد شده مثبت باشد.

در صورتی که در برخی از شبکه های آبرسانی این امکان وجود نداشته باشد، تا جایی که شرایط ایستگاه های پمپاژ اجازه می دهد، پمپ را باید نزدیک سطح مایع منبع مکش قرار داد تا بخشی از توان پمپ صرف مکش آب نشود و کمتر. مشکلاتی در کار پمپ ایجاد می شود. .

😒😒😒😒😒😐😐😐😐🤕🤕🤕

مرسی از،اینکه گفتی پمپ چیست

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

😕

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان