2777
2789

سلام دوستان 

میخوام خوشخواب بخرم 

برند خارجی میخوام که عالی باشه چی پیشنهاد میکنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی تشکی خوبه که سنگین نباشه؟؟؟؟

نه لزوما🙃

میگم طبی هست همه چی اش عالیه

من دوستش ندارم اونم گفتم چون ملحفه رو خودم تنهایی ننیتونم جابجا کنم

برو از نزدیک ببین حتما.. درسته خیلی ام‌گرونه ولی بنظرم کیفیتش از خوشخواب خیلی بیشتره. اون خوشخوابهایی ک خوب اند هم خیلی گرونن

نه لزوما🙃 میگم طبی هست همه چی اش عالیه من دوستش ندارم برو از نزدیک ببین حتما.. درسته خیلی ام‌گرو ...

شرابطه خریدش خیلی خوبه ، پرداخت اقساطی هم داره خیلی جزئی روش میکشه

ایرانیا رو باید جابجا کنید چون گود میشن ولی این‌چند سالی ک ما زست  داشتیم اصلا گود نشده

جدی؟؟ فروشنده به ما گفت جا به جا کنید فک کنم گفت هر شش ماه بالا پایین هر یه سال پشت و رو ولی ما خیلی هم طبق این چیزی ک گفت انجام ندادیم 

سلام با توجه به تجربیات و نظرات دوستان تو این سایت که ممنونم 🙏در اختیار خانم های گلم میذارم

تواین ۱۰سال ۴تا تشک عوض کردم !!

به خاطر مشکلات متعدد ستون فقرات برند زست انتخاب کردم حالا مدل زستی  که خرید کردم اسم نمیارم چون تخصصی هست بقول آقای نوروزی فروشنده تشک زست هر بدنی یک تشکی داره!!مثل ماشین نیست به هم معرفی کنیم!!

واقعا برندهای دیگه کیفیت ۲۰سال پیش ندارند تجربه ای که بدست آوردم درد زجر هزینه گزاف متاسفانه ،😔😔

تشک خوبم هزینه میخواد و دقت تجربه مهم اینه که خودتون از وضعیتی که بدنتان دارد اطلاعات داشته باشید.!

اولش فکر کردم شو هست،😂 این تبلیغات از شعبه مرزدارن زست آقای نوروزی اولش با همکارش صحبت کردم که فکر کنم حرفه ای نبودند یا روز خوبشون نبود ناراحت شدم !حوصله نداشت  

ولی وقتی گفتم شما آقای نوروزی هستید گوشی دادند به ایشون با خودشون صحبت کردم خیلی با دقت گوش دادند سوالهای خوبی پرسیدند عین دکترها یک مدل به من پیشنهاد دادند تو ۲۰مدل تشک زست  برام جای سوال داشت چرا یک مدل !!

دوباره کلی تحقیق کردم  چون زخم خورده بودم ،😄دل زدم به دریا چون ساکن بوشهر بودم تو خود سایت شرکت زست  وحتی  نگاه کردم ولی از لحاظ قیمت انصافا قیمت آقای نوروزی خیلی بهتر بود تشک کاملا سالم با دو پک پلاستیک رسید دستم کاملا اورجینال با فاکتور برگه گارانتی شرکت زست البته واقعا ایشون پیگیر دریافت بودند آقای نوروزی !!

و من نگران که نکنه الکلی گول خوردم ولی وقتی تو اینستاگرام ایشون حواله واریز منو گذاشتند خیالم راحت شد😂😂😂چون واقعا نمیشه اعتماد کرد !!تو واتس اپ فاکتور pdf ارسال کرد خیالم تقریبا راحت شد

الان خدارو شکر ۴ماه  استفاده میکنم واقعا  رضایت کامل دارم از خریدم برای مادرم تو خوزستان هست خرید کردم پیشنهاد میکنم با ایشون صحبت کنید پولتونو دور نریزید بدونید چی میخرید

لازم میدانم شمارش بذارم مشنریش بیشتر بشه ،🙏🌹واینطوری تشکر کنم که فروششون بیشتر بشه وروزیش بیشتر بشه

02144239748

09120170564 خط واتس اپش سریعتر جواب میده خودش پاسخگو هست

09380327700

ادرسشم تهران  مرزداران غربی کنار قنادی ماه بانو هست