2777
2789
عنوان

خیلی بچه میخوام

237 بازدید | 34 پست

انقد دلم میخواد بچه دار شم 

شوهرم میگه نه بچه میخوایم چیکار دوتایی عشق دنیا رو میکنیم 

ولی من خیلی بچه میخوام

بهش نگم و باردار شم به نظرتون؟؟

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁

تو اقدام هستيد يا نه هنوز؟؟

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر تو اقدام نيستيد بگو بيا اقدام كنيم حالا كو تا بگيره😜😂

(الكي)

اخه تا اقدام كنيد كه نميگيره من خودم الان ٨ماهه چشم انتظارم 

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بنظر من نه بدون اینکه بدونه باردار نشو مشکل پیش میاد بعدا

آنچه قسمتِ توست، از کنارت نخواهد گذشت».#کیمیاگر ممنون ک به تاپیکم سر میزنی امیدوارم حال دلت خوب باشه و بهترینها سهم دلت عزیز جان💙
اگر تو اقدام نيستيد بگو بيا اقدام كنيم حالا كو تا بگيره😜😂 (الكي) اخه تا اقدام كنيد كه نميگيره من ...

اصلا حاضر نیس اقدام کنیم 

وقتی دوس نداره تو هم زندگی رو به خودت زهر نکن  سعی کن از زندگیت لذت ببری بعد چند سال بچه دار شو  یعنی بعد مدتی خودش راضی میشه

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  
اخه راضی نیس نه تو اقدام نیستیم

من خودم فكر ميكردم اگر بزارم زود ميگيره با اينكه قبلشم كلي ازمايش داديم و مشكلي نداشتيم ولي هنوز نشده

وقتی دوس نداره تو هم زندگی رو به خودت زهر نکن  سعی کن از زندگیت لذت ببری بعد چند سال بچه دار شو ...

مجبورم همینکار رو کنم

من خودم فكر ميكردم اگر بزارم زود ميگيره با اينكه قبلشم كلي ازمايش داديم و مشكلي نداشتيم ولي هنوز نشد ...

ا چرا نشده پس اگه مشکلی نیس

اگر بهش نگی و باردار شی امکان داره تو دوران بارداری که به کمک و حمایت شوهرت نیاز داری اون لج کنه و اذیتت کنه . هر دو با هم مشتاق بچه باشین به نفع خودت و خودشو و بچه هست .