فعلا هیچ اقدامی نکنین دو تایی لذت ببرین واکسن دو ماهگی کم شده انتی بیوتیک به سختی گیر میاد واسه بچه ها قطره استامینوفن پاراکید بچه باید بعد واکسن بخوره (معمولیا تلخن بچه ها نمیخورن)نیست بازم بگم؟ وای خیلی دلم پره اعصاب ندارم امروز دو ساعت همسرم رفت یه شهر دیگه انتی بیوتیک پیدا کرد لعنت بهشون تمومتنم لرزید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
شربت چرک خشککن نیست وفقط با نسخه میدن هرداروخونه فقط ۴تا سهمیه داره
من اتفاقا دکتر برام چند نوع مختلفشو نوشته بود تو ورق های مختلف دفترچه که بتونم بگیرم ولی نداشتن بعد اخبار میگه دارو وارد کردن اینا واکسن کرونا رو خودشون ساختن بعد یه انتی بیوتیک نمیتونن درست کنن بچم چقد گوش درد کشید و من شاهد دردش بودم و هیچ کاری از دستم بر نمیومد خدا لعنتشون کنه