2777
2789
عنوان

خیلی بچه میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 34 پست

فعلا هیچ اقدامی نکنین دو تایی لذت ببرین واکسن دو ماهگی کم شده انتی بیوتیک به سختی گیر میاد واسه بچه ها قطره استامینوفن پاراکید بچه باید بعد واکسن بخوره (معمولیا تلخن بچه ها نمیخورن)نیست بازم بگم؟ وای خیلی دلم پره اعصاب ندارم امروز دو ساعت همسرم رفت یه شهر دیگه انتی بیوتیک پیدا کرد لعنت بهشون تموم‌تنم لرزید

من ۲۴ سالمه همسرم ۲۷

خیلی وقت دارین هنوز

اگه همسرت نمیخواد پس عجله نکن زمان بده تاامادگی پیدا کنه

بچه داری واقعا سخته اگه بدون امادگی بچه‌دارشی مشکلاتش خیلی بیشتر اذیتت میکنن

پس صبرکن همسرت هم امادگیشو داشته باشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بهش نگی و باردار شی امکان داره تو دوران بارداری که به کمک و حمایت شوهرت نیاز داری اون لج کنه و ا ...

نمیدونم چرا اصلا دوس نداره

اصلا ذوق نمیکنه برا بچه

گوش خر کوته کردی اسب شد مگر؟!جان من ،ذاتی است برخی ویژگی های بشر😁
خیلی وقت دارین هنوز اگه همسرت نمیخواد پس عجله نکن زمان بده تاامادگی پیدا کنه بچه داری واقعا سخته ا ...

مرسی عزیزم

فعلا هیچ اقدامی نکنین دو تایی لذت ببرین واکسن دو ماهگی کم شده انتی بیوتیک به سختی گیر میاد واسه بچه ...

چقدر داستان داره اه سخت هم هستا

فعلا هیچ اقدامی نکنین دو تایی لذت ببرین واکسن دو ماهگی کم شده انتی بیوتیک به سختی گیر میاد واسه بچه ...

شربت چرک خشک‌کن نیست وفقط با نسخه میدن هرداروخونه فقط ۴تا سهمیه داره

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

اگه مملکت درست حسابی بود که سختی نداشت یکم بزار اوضاع درست شه بعد فعلا همه چی قاطی پاطیه

مرسی عزیزم

الان میگه شرایطش نیست ذوق نمی کنه یا کلا ذوق بچه نداره؟ قبل ازدواج بهت گفته بچه دوست نداره؟

میگه الان بچه نمیخوام

ا چرا نشده پس اگه مشکلی نیس

نميدونم والا😔

خيلي غصه ميخورم خيلي

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
شربت چرک خشک‌کن نیست وفقط با نسخه میدن هرداروخونه فقط ۴تا سهمیه داره

من اتفاقا دکتر برام چند نوع مختلفشو نوشته بود تو ورق های مختلف دفترچه که بتونم بگیرم ولی نداشتن بعد اخبار میگه دارو وارد کردن اینا واکسن کرونا رو خودشون ساختن بعد یه انتی بیوتیک نمیتونن درست کنن بچم چقد گوش درد کشید و من شاهد دردش بودم و هیچ کاری از دستم بر نمیومد خدا لعنتشون کنه

خب صبر کن شرایطی که خوبه براش به وجود بیاد بعد بچه دار شین که اونم دلش خوش باشه و جنگ و دعوا نباشه&n ...

مرسی عزیز