2777
2789
عنوان

چتای زن سابق شوهرم و تو گوشیش دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه عزیزم خیالم راحت شد😘🌹

❤️❤️

اگه مهم نیستن. تو پاکشون کن به روی خودتم نیار 😂❤️

شایدم نگه داشته برای دادگاهی جایی که زنش نخاد بهش تهمت بزنه این منو ول کرده رفته

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

جدی چه فیلم بازی بوده زنه😐😐شوهرت چی گفته بود

شوهرم گفته بود فکر وخیال نکن پول لازم داشتی بگو

ولی فکر ازدواج مجدد باهم رو نکن

الانم باز فیلم جدیدشون اینه که دخترش پیام میده مادرم بستری شده پرتو درمانی میشه پول بده داروهاشو بخرم پول بده ترخیصش کنم پول بده پرستار بگیرم وقتایی که خونه نیست نترسم (دختر ۲۱ ساله میخواد پرستار بگیره وقتایی که مادرش نیست نترسه)

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

❤️❤️اگه مهم نیستن. تو پاکشون کن به روی خودتم نیار 😂❤️شایدم نگه داشته برای دادگاهی جایی که زنش نخاد ...

نه انچنان مهم هم نبودن گفته بود بیا بالاسر بچت اونم گفته بود نمیخام میخام کار کنم و این حرفا، شایدم برا دادگاه نگه داشته اخه همش گفته بود نمیام🤔

سه ساله ازدواج کردیم ولی همیشع میگفت ازش متنفر بودم و اینا این چتاش رو دیدم اصلا جا خوردم

خوب طبیعتا همه چیز اگر خوب پیش رفته بود که طلاقیذهم صورت نمیگرفت اما واقعیت اینکه تو اینجور مواقع طرف مقابل حتی برای ذهن خودش هم که شده میخواد این تنفر رو‌‌ پررنگ حلوه بده به خصوص اگر خانم زندگی رو رها کرده باشه، اما به صلاح شماست که حساسیت نشون ندید روی ادمی که دیگه جایگاهی تو زندگیتون نداره.

شوهرم گفته بود فکر وخیال نکن پول لازم داشتی بگوولی فکر ازدواج مجدد باهم رو نکنالانم باز فیلم جدیدشون ...

یا خدا گیر چ ادمای نفهم و خونه خراب کنی افتادی خدا ب دادت برسه😐🤦🏿‍♀️

یا خدا گیر چ ادمای نفهم و خونه خراب کنی افتادی خدا ب دادت برسه😐🤦🏿‍♀️

آره بخدا 

پوسیدم رفت دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم انگار یه مرده ی متحرک هستم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خوب طبیعتا همه چیز اگر خوب پیش رفته بود که طلاقیذهم صورت نمیگرفت اما واقعیت اینکه تو اینجور مواقع طر ...

اره حرفتون درسته مهم اینه ک الان من همسرشم اصلا کارم درست نبود گوشیش و نگاه کردم 🤦🏿‍♀️عزیزم خیلی حرفات بهم ارامش داد🌹

خب طبیعیه عزیزم هیچکس دوس نداره زندگیش خراب بشه اخرین تلاششو کرده دیده نمیشه رهاش کرده منم عادت ندار ...

آواکادو دیشب درخواست دادم قبول نکردی😁 نظر نمکتو دادی؟

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

آره بخدا پوسیدم رفت دیگه هیچ انگیزه ای برای زندگی ندارم انگار یه مرده ی متحرک هستم

چند وقت پیش زن سابق شوهرمم برا پسرم ک از اونه، شکایت کرده بود منم مث تو داشتم ناامید میشدم گفتم الان زنه ببین چ نقشه هایی کشیده بخدا خواب و خوراک نداشتم ولی بخیر گذشت، ولی از اینده خیلی میترسم ک دوباره سروکلش پیدا شه

چند وقت پیش زن سابق شوهرمم برا پسرم ک از اونه، شکایت کرده بود منم مث تو داشتم ناامید میشدم گفتم الان ...

شوهر من اصلا اهل دعوا و دادگاه و شکایت نیست فقط یکسره با پول دهن اینا رو بسته نگه داشته اگه بگم از اول ازدواج چیا سرم اومده یخ میکنی