مامان ندارم صبح تا شب تنهام عصرا ک بابام از سرکار میاد دلم میخواد زنگ بزنم یکم صحبت کنیم دلم باز بشه..ولی سر ی دقیقه خوب کاری نداری خدافظ باز یکساعت بعد زنگ میزنم دیرشه قطع کنه.. هربار کلی دلم از این شرایط میشکنه..کسی دیگه رو هم ندارم اونوقت جاریام یا خواهرشوهرا ۲۴ ساعت تلفنی با خانواده حرف میزنن.. زن با حرف زدن دلش باز میشه
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معلومه باباها هم صحبت نیستن.. در حد نیاز و ضرورت میشه حرف زد باهاشون
ولی من خلا های عاطفی مو میخوام بابابام جبران کنم واقعا خواهر و مادر خیلی خوبن. قبلن مامانم هرروز ساعت ۱۰ صبح زنگ میزد نیم ساعت حرف میزدیم..هیچ وقت من زنگ نمیزدم چون اون اول میزد
همسرم ک اصلا اهل صحبت نیست بشدت درونگراس باز بابام خوش صحبت تره ولی حوصله نداره
عزیزم یه باشگاهی کلاسی چیزی برو دوست پیدا کنی
خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤ تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔ بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩🎨 زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃 از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔ خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)
دخترم دوسال ونیمشه خونمون شهرک نوسازه حتی مغازه هم نزدیک نیست براهمین زیاد بیرون نمیرم باز خوبه جاری ...
پس بهترین کار اینه ک کتاب بخونی